Muhabbit

Marketin DOGE İlgisi! Giveaway ve Kampanya Furyası!

Kripto para borsaları, sosyal medyada ve kripto para dünyasında yaşanan DogeCoin (DOGE) akımını fırsata çevirdi.

dogecoin

Kripto para dünyasının dışında tüm geleneksel finans ve sosyal medya mecraları şu anda DOGE konuşuyor! Reddit üzerinden organize olan yatırımcıların pumplamasıyla DOGE, gün içerisinde %800’lük ticaret hacmi artışı yaşayarak %80 civarında bir değer artışı yaşamıştı.

28-31 Ocak 2021 DogeCoin fiyat grafiği

Bir anda yaşadığı artış, kripto para dünyasında yoğun bir ilgiyle karşılaşmasını sağladı. Öyle ki The Tie üzerinden alınan verilere göre, sosyal medya platformu Twitter’da DOGE hakkında atılan tweetler ile DOGE fiyatı arasında bir korelasyon mevcut.

DOGE fiyatı ve Twitter’da atılan DOGE tweetleri grafiği

Sosyal medya ve kripto para topluluklarıyla bu kadar iç içe olunca DOGE, kripto para borsalarının da ilgisini çekti. Birçok kripto para borsası, topluluğa uyarak DOGE hakkında çeşitli meme’ler paylaştı. Küresel kripto para borsası Huobi de bunlardan biriydi. Twitter üzerinden eğlenceli paylaşımlarıyla dikkat çeken Huobi, bu kez DOGE meme’leriyle takipçilerini eğlendirdi.

Sadece meme paylaşmakla kalmayan kripto para borsaları da oldu. FTX başta olmak üzere, Binance ve Kucoin gibi kripto para borsaları bu akımı fırsata çevirerek DOGE ile ilgili giveaway ve kampanyalar yapmaya başladı.

FTX WallStreetBets (WSB) vadelilerini trade edenlere DogeCoin vereceğini açıkladı. 5 Şubat 2021 tarihine kadar geçerli olacak kampanya, diğer borsaların da aynı şekilde DOGE kazandıran etkinliklere yönelmesini sağladı.

Binance, Elon Musk’ın biyografisine #Bitcoin eklemesi ve Reddit organizasyonuyla DOGE almak için borsalara giriş yapan yeni kullanıcılardan dolayı birtakım sistemsel arızalar yaşamıştı. Ancak o da FTX’e ayak uydurarak yeni kullanıcılara DOGE trade etmeleri hâlinde, DOGE kazanma şansı verdi.

Ardından KuCoin de belirli şartlar yerine getirildiği taktirde 100 kullanıcısına 10 bin DOGE dağıtacağını açıkladı.

Kripto para borsalarının DOGE akımını fırsata çevirme furyası devam ediyor. Peki dün GameStop, bugün DOGE için yaşanan pump, yarın hangi varlık için yaşanacak?

Daha fazla Dogecoin haberi için: Dogecoin Haberleri
Daha fazla borsa haberi için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version