Muhabbit

Marnotaur Azcoinvest Group ile AMA Etkinliği Gerçekleştirdi!

Etkinliği Azcoinvest ile gerçekleştiren ekip, Marnotaur’un uzun dönemli vizyonunu ortaya koydu.

MARNOTAUR

MARNOTAUR

Marnotaur, yeni bir AMA etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliği Azcoinvest ile gerçekleştiren ekip, Marnotaur’un uzun dönemli vizyonunu ortaya koydu.

AMA Etkinliğinin başında Marnotaur’un tanımını yapan Mariia D., daha sonra Marnotaur’un kullanıcıların karlılığını nasıl maksimum seviyeye taşıyabileceğini açıkladı.

Marnotaur üzerinde sürekli olarak geliştirilen ve eklenen özelliklere değinen Maria D., kaldıraçlı alım-satım desteği ve farming opsiyonlarından bahsetti. Platform tarafından ortaya konan ve “eşsiz” olarak tanımlanan NFT koleksiyonunun detaylarına da etkinlikte değinilirken, platform hissedarlarına likidasyonlar sonucu elde edilen fonların nasıl dağıtıldığından bahsedildi.

Önümüzdeki dönemde kullanıcıların likidite havuzu oluşturabileceğini belirten ekip, aynı zamanda kişilerin kaldıraç oranlarını ve risklerini de belirleyebileceğini açıkladı.

“Kaldıraçlı farming” modelinden de bahsedilen AMA etkinliğinde, aynı zamanda kaldıraçlı alım-satım işlemlerinin getirdiği avantajlara da değinildi.

Marnotaur NFT Koleksiyonu

Geçtiğimiz yıl içerisinde popülerleşmeye başlayan NFT’lerin artık kripto para ekosisteminde büyük bir yeri olduğu vurgulanırken, Marnotaur NFT’lerini tutan kullanıcıların nasıl ekstra ödüllerden ve teşviklerden yararlanabileceğinden bahsedildi.

Son olarak Marnotaur DAO’ya değinilen etkinlikte, kullanıcıların platformun gelişimine nasıl katkıda bulunabileceği de anlatılmış oldu.

Marnotaur platformu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version