Muhabbit

Marnotaur, Double Top ile Ortaklık Sağladı!

Marnotaur, anlaşmalar yapmaya devam ediyor!

MARNOTAUR 2 muhabbit

MARNOTAUR 2 muhabbit

Marnotaur, içeriklerini veya etkinliklerini hayranlarına daha hızlı ulaştırmak ve topluluğunu büyütmek için Double Top ile ortak oldu. Double Top, projeleri medya kaynakları aracılığıyla tanıtan bir topluluk olarak tanımlanabilir. Sağlanan ortaklıkla artık Double Top, Marnotaur topluluğunu büyütmeye ve yeni kullanıcılar getirmeye çalışacak.

Double Top, birden fazla kaynakla bağlantı kurarak Marnotaur’un daha hızlı gelişmesini sağlayacak. Marnotaur gibi yeni platformların, hızlı benimsenmesi önemli bir detay olarak nitelendirilebilir.

Double Top sayesinde Marnotaur, Rus kullanıcılarla güçlü bir bağlantı kurabilecek. Bununla birlikte Double Top, Marnotaur’un yeni sürümlerini tanıtabilecek.

Marnotaur Nedir?

Marnotaur, tüccarların, “farm” yapanların ve likidite sağlayıcıların daha fazla kazanabilmeleri için oluşturulan düşük teminatlı bir likidite protokolüdür. Bunun yanında Marnotaur, yatırımcıların fonlarını akıllı sözleşme kullanarak yatırmalarını sağlar. Bunun yanında Marnotaur kullanıcılarına, 5x kaldıraca kadar DEX’te işlem yapmasını sağlar.

İlginizi Çekebilir : Marnotaur Nedir

Marnotaur Nedir

Double Top Nedir?

Double Top, kripto para sektöründeki yatırımcılardan ve teknoloji konusunda bilgili katılımcılarından oluşan bir topluluktur. Kripto para piyasasında insanları teşvik etme açısından çalışmalar yapan Double Top, daha çok Rus medyasına hitap ediyor. Bununla birlikte Double Top, medya kaynakları aracılığıyla beğendikleri projeleri yatırım yapmaları için insanlara tanıtmaya çalışırlar.

Marnotaur’un Twitter adresi için buraya tıklayabilirsiniz.

Marnotaur’un internet sitesi için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version