Muhabbit

Marnotaur Yeni Bir Oylama Başlattı!

Snapshot üzerinde bir oylama etkinliği başlatan Marnotaur, kullanıcılarından hangi ağa daha çok ilgi gösterdiğini bilmek istiyor.

MARNOTAUR nft

MARNOTAUR nft

Marnotaur Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, çıkaracakları yeni NFT’leri, çeşitli Blockchain’ler üzerinde yayımlamaya karar verdiklerini söyledi.

Tahmin edebileceğiniz gibi yönetişim konusunda hak sahibi olan $TAUR yatırımcıları, ekibin belirlemiş olduğu birkaç blockchain arasında seçim yapma şansına sahip olacak.

Snapshot üzerinde bir oylama etkinliği başlatan Marnotaur, kullanıcılarından hangi ağa daha çok ilgi gösterdiğini bilmek istiyor.

Bildiğiniz gibi proje, DeFi sektöründe çok yönlü bir çözüm olmak adına çalışmalar yapıyor. Ayrıca ekip; Solana, Binance Smart Chain, Avalanche, Polygon, HECO, Moonbeam, Darwinia, Kusama ve Polkadot gibi blockchainler ile entegrasyon kurmak istiyor.

Marnotaur Ekibi Solana Ekosistemine İlgi Duyuyor!

Fakat an itibarıyla Solana ağının popüler bir konumda olması Marnotaur ekibini bu yöne doğrultuyor. Tabii yapılan oylamada yatırımcıların düşüncelerinin katkısı da büyük.

Oylamaya katılmak için aşağıya göz atabilirsiniz.

Marnotaur’un Twitter adresi için buraya tıklayabilirsiniz.

Marnotaur’un internet sitesi için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version