Muhabbit

Marvel NFT Çıkarmaya Hazırlanıyor!

Marvel da NFT sektörüne atılım yaptı!

Marvel

Marvel yakın bir zamanda VeVe isimli platformda, NFT ve dijital çizgi romanlarını piyasaya süreceğini açıkladı.

Perşembe günü yapılan duyuruda Marvel Entertainment, bu yılın ilerleyen günlerinden itibaren VeVe platformunda NFT’ler ve dijital koleksiyonlar için Orbis Blockchain Technologies ile ortaklık yaptığını söyledi. Eğlence şirketine göre, NFT’ler arasında Marvel hayranlarının takas edebileceği ve sanal galerilerde sergileyebileceği dijital koleksiyon ürünleri ve çizgi romanlar yer alacak.

Marvel’ın iş geliştirme ve strateji başkan yardımcısı Daniel Fink şu açıklamaları yaptı.

NFT’ler aracığılıyla hayranların daha önce yapamadıklarını yapabilecekleri, paylaşabilecekleri ve tüm bunları yaparken eğlenebilecekleri dijital koleksiyonlar oluşturarak Marvel evreninin sınırlarını genişletmeyi umuyoruz.

Açıklananlara göre Marvel’ın dijital ürünleri, blokzincir üzerinde oluşturulacak ve kullanıcıların uygulama içi bir token olan GEM ile VeVe’nin platformunda alınıp satılabilecek. Bu arada VeVe, token satışı için kredi kartı ödemelerine de destek veriyor. Bununla birlikte platform, DC Comics, Star Trek ve diğer ürünleri içeren dijital koleksiyonlar sunuyor.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

Marvel Sinematik Evreni’nde Kripto Paralar Var!

Marvel doğrudan kripto para alanıyla ilgilenmemiş olsa da, bireysel sanatçılar hala bilinen karakterleri içeren çalışmalarını paylaşmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Şubat ayında, Adam Kubert’in Spider-Man çizimini içeren bir NFT, 25.000 $’a alıcı bulmuştu.

Ek olarak, kripto paralar ve dijital varlıklar Marvel Sinematik Evreni’nde de yerini buldu. Disney+’ platformunda yayınlanan The Falcon and The Winter Soldier dizisinin üçüncü bölümünde Bitcoin içerikli bir ödüle atıfta bulunuldu.

VeVe platformu, Aralık 2020’den bu yana 580.000’den fazla NFT sattığını bildirdi. Bazı kaynaklar ise, NFT ticaret hacminin Ekim ayına kadar 175 milyon $’a ulaşabileceğini iddia ediyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version