Muhabbit

Maven 11 Capital, 120 Milyon Dolarlık Fon Başlattı!

Hollandalı bir yatırım firması olan Mavel 11 Capital, blok zinciri merkezli girişimcilerden ve yatırımcılardan oluşuyor.

Bloomberg

bloomberg muhabbit

Dijital varlıklara yatırım yapan Maven 11 Capital, merkeziyetsiz finans (DeFi) ve Web 3.0 sektörlerinde bir sonraki kripto para projelerine ön ayak olmak için 120 milyon dolarlık Venture Fun II adlı bir fon başlattığını duyurdu.

Mayıs 2017’de kurulan Maven 11 Capital, DeFi ve Web 3.0 sektörü içinde olan 27 şirkete yatırım yaptı. Firma, birçok projenin “seed” yatırımcısıydı. Birçok yatırım şirketine kıyasla Maven 11’in daha az riskli yatırımlar yaptığını söyleyebiliriz. DeFi’yı yakından takip eden firma; Aave (AAVE), Uniswap (UNI) ve Yearn Finance (YFI) dışında, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a da (ETH) büyük yatırımlar yaptı. Maven 11, OlympusDAO, Nym Tech ve Arweave gibi gelişmekte olan projelere de yatırımlar yaptı.

Kripto Para Şirketleri Yatırım Almaya Devam Ediyor!

15 Kasım 2021 tarihinde yatırım firması olan Paradigm, bir duyuru gerçekleştirdi. Duyuruya göre; Paradigm yeni nesil kripto para şirketlerine ve protokollerine yatırım yapmak için 2,5 milyar dolarlık bir girişim fonu başlattı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version