Muhabbit

Max Keizer’e Göre Bitcoin 6 Haneli Yolculuğuna Başladı!

Bitcoin sevdalısı Max Keizer, Bitcoin’in yolculuğunun uzun olduğunu düşünüyor!

Max

Max Keizer’e göre, popüler kripto para birimi bir hafta içinde %20’nin üzerinde kazanç sağlayacak ve 28.000 $’a kadar da yükselmeyi bırakmayacak.

27 Temmuz tarihinde paylaştığı bir tweet dizisinde Keizer Report’tan Max Keizer, Bitcoin’in 30.000 $’lık rallisinden sonra 6 haneli rakamlara yöneleceğini düşünüyor.

Keizer, Bitcoin sürpriz bir şekilde 11.200 $’ı geçeceğini tahmin etti. Bildiğiniz üzere, Bitcoin geçtiğimiz günlerde 10.000 $ seviyelerine gelip tutunmayı başardı. Ayrıca verilere göre bu beş rakamlı yolculuk 2020 yılında yaşanan diğer yolculuklardan çok daha sağlam görünüyor.

Keizer, “Bir geri çekilme durumu görmeden önce 28.000 $’ı göreceğiz ve sonrasında 6 haneli rakamlar bizi bekliyor” dedi.

İyimserliği ve diğer kripto para birimleri karşısında Bitcoin’i tercih etmesi ile bilinen Keizer, altın düşkünü Peter Schiff’e eleştiri oklarını yöneltti. Geçtiğimiz günlerde ABD dolarına karşı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan altın için kutlama yazıları yazan Schiff, daha önce Bitcoin’i altına karşı reddetmişti.

Pazar günü YouTube kanalında Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano ile yaptığı bir görüşmede, Bitcoin için “Ya yükseliş ya da yerinde sayma” dedi.

Keizer’in ve Schiff’in diğer argümanları hakkında konuşmak için pek zamanı olmadı. Fakat Keizer, Bitcoin şüphelisi Schiff’in gizli gizli altın seçiminden pişman olduğunu iddia etti.

Muhtemelen @PeterSchiff şu anda kafasını duvarlara vuruyordur.

Bitcoin ve Altın Fiyatının 3 Aylık Karşılaştırması Kaynak : Skew

Analistlere Göre Bitcoin Fiyatı Çok İlginç Bir Durumda

Pazartesi günü belirtilen bilgilere göre altın, ABD doları zayıflarken etkileyici bir performans gösteren güvenli liman patlaması yaşadı.

Federal Reserve’den para arzını şişiren başka bir uyarıcı teşvik ise, yatırımcılar arasında rahatsızlık yaratan jeopolitik gerilimler ve devam eden corona virüs pandemisi ile birleşti.

Basın zamanında, BTC / USD paritesinde 11.380 $’a kadar ulaştıktan sonra, 10.730 $ seviyelerine geri döndü.

Analistlere göre, 10.500 dolar gibi bir ciddi direnç noktasını işaret eden göstergeler Bitcoin için bir dönüm noktası olacak gibi görünüyor.

 

Son Yazılar

Exit mobile version