Muhabbit

McCaleb XRP Satışlarına Devam Ediyor!

SEC tarafından Ripple’a dava açılmasının ardından durdurulan XRP satışları yeniden başladı.

xrp

Ripple kurucularından Jed McCaleb, XRP satışlarına devam ediyor.

SEC tarafından Ripple’a dava açılmasının ardından durdurulan XRP satışları yeniden başladı.

Yapılan yeni satış ile birlikte Mc Caleb, 28.6 Milyon XRP satışı gerçekleştirdi.

Pazartesi günü yapılan satış ile 25 günlük ara son bulmuş oldu. Satış ile ilgili veriler, kripto para araştırmacısı ve analisti Leonidas Hadjiloizou tarafından paylaşıldı.

Geçtiğimiz dönemde de McCaleb, XRP satışlarını durdurmuştu. Bir önceki durdurma ise direkt olarak vakıf ile ilgiliydi. Bu seferki durdurma ise direkt olarak SEC tarafından yapılan davanın ardıdan gelmişti.

Satışlardan rahatsız olan SEC’ten yeni bir adım gelmemesine rağmen devam eden satışlar birçok soru işaretini beraberinde getirdi. Hadjiloizou’ya göre avukatlarından gelen direktiflere göre hareket eden McCaleb, yeniden satışlara başlamış durumda. SEC’in bu duruma nasıl cevap vereceği ise bilinmiyor.

Araştırmacıya göre McCaleb, 9.7 Milyon XRP daha satmaya hazırlanıyor.

SEC tarafından açılan davada 1.3 Milyar $ değerindeki XRP satışının kayıtsız bir şekilde yapılması üzerinde duruluyordu. XRP’nin bir hisse senedi olduğunu iddia eden SEC,bu sebeple XRP satışının kayıtlı bir şekilde yapılması gerektiğini iddia ederek durumu mahkemeye taşımıştı.

Olayın hemen ardından sert düşüş ile 0.20 $ seviyelerinin altına gerileyen XRP, ardından gelen yükseliş ile 0.30 $ seviyelerini test etmişti. An itibarıyla XRP 0.30 $ seviyelerinden işlem görmekte.

XRP haberleri için: XRP Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version