Muhabbit

Merkeziyetsiz Borsa MM.Finance 2 Milyon Dolarlık Hack Saldırısına Uğradı!

MM.Finance, saldırgana çalınan fonların %90’ını iade etmesi için 48 saat süre verdi.

DeFi hack

DeFi hack

Cronos blok zincirindeki en büyük merkeziyetsiz borsa (DEX) olan MM.Finance, 2 milyon dolardan fazla CRO tokenın çalınmasıyla sonuçlanan bir hack saldırısına uğradı.

Saldırgan, DNS güvenlik açığı nedeniyle fonları kendi cüzdanına yönlendirecek kötü niyetli bir sözleşme adresi girmeyi başardı.

MM.Finance’ın tweetine göre çalınan fonlar, OKX’e taşınmadan önce Ethereum’da bir gizlilik protokolü olan Tornado Cash’e gönderildi.

MM.Finance, saldırgana çalınan fonların %90’ını iade etmesi için 48 saat süre verdi ve son teslim tarihine uyulmaması durumunda FBI ile iletişime geçeceğini belirtti.

“Saldırı sırasında para kaybeden adresleri daha önce veri zinciri aracılığıyla derledik. 2.000.000 doların üzerindeki zararın geri ödemesi yapılacak”

DeFiLlama‘daki son verilere göre, likidite 812 milyon dolarlık kilitli toplam değerle (TVL) hala güçlü bir konumda bulunuyor.

Daha fazla DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version