Muhabbit

Messari, Kripto Para Veri Toplama Platformu Dove Metrics’i Satın Aldı!

Şirket böylece, endüstri trendlerinin yakından takip edilebileceğini belirtti.

messari

messari

Kripto para bilgi ve veri hizmetleri firması Messari, şirketin kısa süre önce yaptığı açıklamada, Blackrose Capital’in kripto para istihbarat veri tabanı Dove Metrics‘i satın aldığını duyurdu. 

Anlaşmaya ait fazla detay açıklanmasa da Messari’nin pazar istihbaratından sorumlu başkan yardımcısı Eric Turner, satın almanın, şirketin “sektörde daha fazla şeffaflık yaratma” hedefinin bir parçası olduğunu belirtti.  

“Dove Metrics’in satın alınması, kullanıcılarımızın endüstri trendlerini yakından takip etmelerine ve yatırımcıların desteklediği en iyi projeleri ve teknolojileri gerçek zamanlı olarak izlemelerine olanak tanıyan yeni veri kümeleri ve araçlar sunmamızı sağlayacak.” 

Satın almanın ardından Messari, Dove Metrics panosunu platformuna entegre etti ve yeni eklenen verileri abonelerinin kullanımına sundu.

Dove Metrics’in veri tabanı, risk sermayesi (VC) fonları, riskten korunma fonları, yatırım merkezi olmayan özerk kuruluşlar (DAO’lar), kurumsal fonlar ve melek yatırımcılar dahil olmak üzere 8.000’den fazla yatırımcıyı takip ediyor. Veri tabanı ayrıca yaklaşık 3.000 finansman turu, yüzlerce birleşme ve satın alma işlemi hakkında bilgi sağlamaktadır.

2020 yılında faaliyete başlayan Dove Metrics, aynı zamanda erken aşama kripto para risk sermayesi fonu Lattice Capital’i yöneten Regan Bozman ve Pierre Chuzeville tarafından yönetiliyor. 

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version