Muhabbit

Meta Horizon’ın Önemli İsmi, Görevinden Ayrıldı!

Facebook, WhatsApp ve Instagram’ın ana şirketi olarak bilinen Meta şirketinde şok ayrılık.

Facebook, WhatsApp ve Instagram’ın ana şirketi olarak bilinen Meta’da şoke eden ayrılık. Meta’nın Horizon metaverse yazılımının Başkan Yardımcısı Vivek Sharma, şirketten ayrıldı. 6 yıldır Meta şirketinde çalışmalarını sürdüren Vivek Sharma, ilk olarak pazar ve oyun alanlarında üst düzey pozisyonlarda çalışmış olup son olarak da metaverse ile ilgili iş birimlerinde önemli çalışmalara imza atmıştı. Vivek Sharma’nın şirketten ayrılma sebebinin ise farklı bir kariyer planlaması yapması olarak gösteriliyor.

Konuyla ilişkili olarak bir Meta sözcüsü şu açıklamalarda bulundu:

“Vivek Sharma liderliği sayesinde Horizon ürün grubu iddialı bir vizyona sahip güçlü bir ekip oluşturdu ve bu oluşum daha yeni başlıyor. Meta, büyük liderler yetiştirmek için bir kaynak olmaya devam ediyor ve Vivek’in bundan sonraki kariyer hayatında neler başardığını görmek için çok heyecanlıyız.”

Meta sözcüsü

Meta sözcüsü açıklamalarının devamında, Horizon ekibinin artık direkt olarak Meta’nın Metaverse Başkan Yardımcısı Vishal Shah’a rapor vereceklerini açıklamalarına ekledi.

Meta’nın Yeni VR Ürünü Ekim Ayında Kullanıcılarla Buluşacak!

Hatırlayacağınız üzere Meta CEO’su Mark Zuckerberg 25 Ağustos 2022 Perşembe günü yayınlanan bir programda, uzun zamandır meraklanan beklenen VR ürünü için tarih vermişti. Zuckerberg kullanıcıların merakla beklediği bir sonraki VR ürününün ekim ayında piyasaya sürüleceğini ifade ederken, yeni VR ürününün diğer VR ürününe kıyasla çok daha işlevsel olduğunu, bunun da kullanıcılara eşsiz deneyimler yaşatacağını açıklamalarına eklemişti.

İlginizi Çekebilir: Meta CEO’su Mark Zuckerberg, Meta VR İçin Tarih Verdi!

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version