Muhabbit

MetaDerby Akademi İle Eğitim Başladı!

Play-to-earn (oyna-kazan) mantığı ile çalışan MetaDerby blockchain konularının topluluğa öğretilmesi için kollarını sıvadı.

Play-to-earn (oyna-kazan) mantığı ile çalışan, kullanıcıların oyun oynayarak token kazanabileceği bir metaverse at yarışı oyunu olan MetaDerby’de eğitim zamanı başladı. MetaDerby Akademi, blockchain alanındaki bilgileri öğrencileriyle paylaşmak adına önemli bir girişimde bulundu.

Kripto para endüstrisindeki önemli konuların öğrenilmesi için kollarını sıvayan MetaDerby Akademi blockchain alanındaki şu konularda eğitimlere başlıyor:

MetaDerby Akademi Sınıfı 22 Temmuz 2022 Cuma Günü Açıldı!

İlk MetaDerby Akademi sınıfları ise 22 Temmuz 2022 Cuma günü eğitimlerine başladı. Açılmış ilk MetaDerby Akademi sınıfları ise şu eğitimleri içeriyor:

Konuyla ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız, MetaDerby adresini ziyaret edebilirsiniz. Akademiye başlamak için ise web siteye girdiğinizdeki sayfanın sol üst kısmındaki ‘Akademi’ sekmesine tıklayıp eğitimlere başlayabilirsiniz.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version