Muhabbit

MetaDerby, ”Atlantis’in İlahi Teknolojisi” İsimli Oyununu Sunar!

MetaDerby, Atlantis’in İlahi Teknolojisi isimli yeni bir oyun güncellemesiyle kullanıcıların karşısına çıktı.

metaderby atlantis

metaderby atlantis

MetaDerby, ”Atlantis’in İlahi Teknolojisi” isimli yeni bir oyun güncellemesiyle kullanıcıların karşısına çıktı.

“Atlantis. Kayıp şehir. Teknolojinin ve gizemin nefes kesen sembolü. Ölümlüler sadece Atlantis’in muhteşem teknolojisine tanık olabilirler… şehri asla göremezler.”

Ünlü GameFi oyunu, Atlantis’i Poseidon’un yaşam alanı olarak yeniden canlandırıyor. “İradesini dünyanın uçsuz bucaksız sularına empoze eden” Poseidon, yeni bir teknoloji oluşturmaya çalışıyor ve işte tam bu noktada hikaye başlıyor. 

“Artık eski tanrılar bu dünyayı dikte edemez. Artık saltanat sürmesinler. Ölümlülerin çağı yaklaşıyor ve güçleri her gün artıyor. Uyum sağlamalıyız, yoksa sonsuza dek yok olacağız! Ne yazık ki, büyük bir güce sahip olduğun halde ölümlü olmak özgür olmaktır…”

MetaDerby, Atlantis’in İlahi Teknolojisinden hemen önce yeni konsepti ”Helios’un Günahı” ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı. 

Yeni bir eklenti olan Helios’un Günahı bir blog gönderisinde şu şekilde tanıtılmıştı:

“Titan’lar, Titan birliğini kurduklarında, Tanrılara yönelik tüm saygılarını yitirmişlerdi. Tek bir dilekleri vardı: sonsuz güç ve kontrol arzusu. Bu arzu doğrultusunda kutsal tapınakları yıktılar, eşsiz tarihi eserleri çaldılar ve bir zamanlar dünyayı yıldızları ve hatta evreni yöneten kutsal varlıklardan kalanları kazarak gün yüzüne çıkarttılar. Yeni, inanılmaz boyuttaki teknolojilerini tanrıların cesetlerinden güçlerini çalmak amacıyla kullandılar. Tanrıların gücünü silahlara aktararak yeni aletler icat ettiler. Bu aletler bir şekilde ölümlülerin eline geçti.” 

MetaDerby’nin son blog gönderisine göre Helios, Atlantis konseptinde de aktif bir rol alacağa benziyor.

“Söz, Titan birliğinin muhteşem teknolojisinin Atlantis’ine ulaştı. Atları, Helios’un gücüyle dövülmüş koşum takımlarıyla çevrili, tanrısız bir hızla dörtnala koşar. O eski tanrıların kalıntılarının mührü açıldı. Titan birliğinin günahı. Bana tridentimi getir! Titanları dizlerinin üstüne çöktürmek için bir teknoloji üreteceğim! Kalıntılarının gücü beni yenebilecek mi göreceğiz!”

MetaDerby Hakkında

MetaDerby, play-to-earn (oyna-kazan) mantığı ile çalışan, yani herkesin oyun oynayarak token kazanabileceği bir metaverse at yarışı oyunudur. Başka bir tanımla MetaDerby, metaverse’teki ilk başlangıç sermayesi olmadan kazandıran at yarışı temalı oyna-kazan oyunu. Bununla birlikte Avalanche’taki ilk at yarışı oyunu diyebiliriz.

İlginizi çekebilir: MetaDerby, Helios’un Günahı ile Kullanıcıların Karşısında!

Oynaması ücretsiz olan MetaDerby, at yarışı oyun deneyimini yeniden tanımlıyor. Örneğin “yarat-kazan arazi sistemi”, “merkeziyetsiz finans (DeFi) staking” ve “NFT pazarı”nı içeren blok zinciri tabanlı entegrasyonu ile oyunu oyuncular için erişilebilir ve kârlı hale getiriyor.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version