Muhabbit

MetaDerby, Blockchain Oyunu Delithe.fi İle Birlikte Whitelist Etkinliği Düzenliyor!

Kullanıcıların, 14 Eylül 2022 tarihine kadar ilgili koşulları yerine getirmesi gerekiyor.

de lithe metaderby (1)

de lithe metaderby (1)

Play-to-earn (oyna-kazan) mantığı ile çalışan, yani herkesin oyun oynayarak token kazanabileceği bir metaverse at yarışı oyunu olan MetaDerby, yeni bir etkinlik ile kullanıcıların karşısına çıktı.

Bilindiği üzere Avalanche’taki ilk at yarışı oyunu özelliğini taşıyan platform, beta sürümü ile birlikte sektöre hızlı bir giriş yapmıştı. Beta sürümü süresince sürekli olarak platform güncellemeleri gerçekleştiren MetaDerby, kısa süre önce de Gear Tickets satışının tarihini açıklamıştı.

Şimdi ise yapılan yeni bir açıklama ile yine kendisi gibi play-to-earn (oyna-kazan) mantığı ile çalışan bir blockchain oyunu delithe-fi.io ile birlikte bir “Whitelist” etkinliği düzenliyor.

Belirtilen koşulları yerine getiren kullanıcılar ilgili projeden whitelist hakkı elde edecekler. Platform tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılan gönderide ise kullanıcıların yapması gerekenler ve kazanacakları ödüller şu şekilde belirtiliyor:

14 Eylül 2022 tarihinde sona erecek olan etkinlikte belirtilen ödülleri kazanmak için kullanıcıların yapması gerekenler ise ilgili Tweeti beğenip RT’lemesi ve @delithe_fi_JP, @delithe_fi_EN, @hashpalette, @metaderby Twitter hesaplarını takip etmesi gerekiyor.

Bu adımları gerçekleştiren kullanıcılar arasından seçilecek kişiler belirtilen ödülleri almaya hak kazanacak.

MetaDerby Hakkında

MetaDerby, play-to-earn (oyna-kazan) mantığı ile çalışan, yani herkesin oyun oynayarak token kazanabileceği bir metaverse at yarışı oyunudur. Başka bir tanımla MetaDerby, metaverse’teki ilk başlangıç sermayesi olmadan kazandıran at yarışı temalı oyna-kazan oyunu ve bununla birlikte Avalanche’taki ilk at yarışı oyunu diyebiliriz.

Oynaması ücretsiz olan MetaDerby, at yarışı oyun deneyimini yeniden tanımlıyor. Örneğin “yarat-kazan arazi sistemi”, “merkeziyetsiz finans (DeFi) staking” ve “NFT pazarı”nı içeren blok zinciri tabanlı entegrasyonu ile oyunu oyuncular için erişilebilir ve kârlı hale getiriyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Oyun içerisinde yer alan yarış atları, genotiplerine göre sınıflara ayrılıyor. Örneğin, Sınıf 1 en güçlü olanı iken Sınıf 5 en zayıf at olarak tanımlanıyor. Bu atlar, günlük yarışlarda veya haftalık olarak düzenlenen turnuvalarda kendi sınıfları içinde yarışacaklar.

Oyun içinde yer alan atlar aynı zamanda derecesine göre de ayrılmaktadır. Örneğin, bir atın temel derecesini belirlemeye yardımcı olan dört ana özellik bulunuyor: Nesilleri, Süratları (hız), Hızlanmaları ve Saldırganlıkları.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version