Muhabbit

MetaDerby, Token Geri Alım İşleminin Tamamlandığını Duyurdu!

Gear Ticket satışlarına harcanan 320 AVAX ile Hoof ve DBY token geri alımları yapıldığı belirtildi.

Play-to-earn (oyna-kazan) mantığı ile çalışan, yani herkesin oyun oynayarak token kazanabileceği bir metaverse at yarışı oyunu olan MetaDerby, token geri alım işleminin tamamlandığını duyurdu.

Bilindiği üzere Avalanche’taki ilk at yarışı oyunu özelliğini taşıyan platform, beta sürümü ile birlikte sektöre hızlı bir giriş yapmıştı. Beta sürümü süresince sürekli olarak platform güncellemeleri gerçekleştiren MetaDerby, kısa süre önce de Gear Tickets satışını tamamladı. Gear Tickets satışları ile birlikte, oyun daha da gelişerek oyunseverlerin hizmetine sunulmuş oldu.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Ardından yapılan açıklama ile platform, Klaytn blok zinciri üzerinde işlemlere başlayacağını duyurdu. Hatırlanacağı üzere MetaDerby, kısa süre önce Klaytn Foundation’dan, platformun geliştirilmesi için bir miktar da hibe almıştı. Son olarak platformun sürekli geliştirilmesine odaklanan MetaDerby, yeni bir oyun modu olan Sosyal Yarış Modu ile kullanıcıların daha heyecanlı yarışlar yapabilmelerinin önünü açmıştı. Böylece artık yarışçılar, arkadaşlarına karşı yarışarak, yarış ödülü olan $HOOF’ları kendileri kazanabilir hale gelmiş oldu.

Şimdi ise yapılan açıklama ile daha önce belirtilen token geri alım programının tamamlandığı belirtildi. Böylece platform, Gear Ticket satışlarına harcanan 320 AVAX ile yüz binlerce $DBY ve $HOOF tokenı geri aldı.

Geri alımlara ait Txid numaralarını da paylaşan platform, kullanıcıların istediklerinde, belirtilen adreslerden kontrol sağlayabileceklerini açıkladı.

DBY txid:

0x2cab18b7e0cc754a2d7811e45f6dcf698a99b42d5f98c60235a6ff7ccbc51312

HOOF txid:

0xab27bf3bc4a181486838f20e17a1c628c18c9f6602bf3272bf474478d355bbb1 0x2a2233e2d328b440dfca20a3e4b7836e88dc243a06159dbc314246143c63e962

Ayrıca Kalao üzerindeki Gear Ticket’ların tamamının satıldığını belirten Metaderby, kısa süre içinde yeni etkinlik ve gelişmeler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlandığını belirtti.

MetaDerby Hakkında

MetaDerby, play-to-earn (oyna-kazan) mantığı ile çalışan, yani herkesin oyun oynayarak token kazanabileceği bir metaverse at yarışı oyunudur. Başka bir tanımla MetaDerby, metaverse’teki ilk başlangıç sermayesi olmadan kazandıran at yarışı temalı oyna-kazan oyunu ve bununla birlikte Avalanche’taki ilk at yarışı oyunu diyebiliriz.

Oynaması ücretsiz olan MetaDerby, at yarışı oyun deneyimini yeniden tanımlıyor. Örneğin “yarat-kazan arazi sistemi”, “merkezsiz finans (DeFi) staking” ve “NFT pazarı”nı içeren blok zinciri tabanlı entegrasyonu ile oyunu oyuncular için erişilebilir ve kârlı hale getiriyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Oyun içerisinde yer alan yarış atları, genotiplerine göre sınıflara ayrılıyor. Örneğin, Sınıf 1 en güçlü olanı iken Sınıf 5 en zayıf at olarak tanımlanıyor. Bu atlar, günlük yarışlarda veya haftalık olarak düzenlenen turnuvalarda kendi sınıfları içinde yarışacaklar.

Oyun içinde yer alan atlar aynı zamanda derecesine göre de ayrılmaktadır. Örneğin, bir atın temel derecesini belirlemeye yardımcı olan dört ana özellik bulunuyor: Nesilleri, Süratları (hız), Hızlanmaları ve Saldırganlıkları.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version