Muhabbit

MetaDerby, Topluluğa Özel NFT Kampanyası Başlattı!

Platformun NFT’leri, yakında başlayacak olan MetaDerby Beta sürümüne erişim hakkı sağlayacak.

metaderby nft

metaderby nft

MetaDerby ekibi, topluluğa özel yeni bir hediye kampanyası başlattı.

Bilindiği üzere platformun DerbyTicket NFT’leri, kullanıcılara, yakında başlayacak olan MetaDerby Beta sürümüne erişim hakkı sağlayacak. Ayrıca bu NFT’ler oyun içinde 4800 HOOF token karşılığında tam donanımlı bir yarış atı elde etmek için kullanılabilecek.

Kısa süre içinde (6 Mayıs 2022) başlayacak olan Beta sürüm, hem DerbyTicket NFT hem de LFGLoot NFT sahipleri için geçerli olacak. İşte oyunun ilk aşamasında avantajlı hale gelmek için bu NFT’lere ihtiyacınız var. Bu kapsamda da başlatılan yeni etkinlik, kullanıcılara oynama ve kazanma şansı sağlayacak.

DerbyTicket NFT’si kazanmak için yapılması gerekenler:

  1. MetaDerby Discord sunucusunda Seviye 5 veya üstüne ulaşın
  2. Arkadaşlarınızı MetaDerby Discord topluluğuna katılmaya davet edin!

Daha fazla kullanıcıyı Discord’a davet ettiğinizde kazanma şansınız daha da artacak.

Etkinlik Dönemi:

Yeni başlatılan etkinlik 30 Nisan 2022 tarihinden 4 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek.

Davet sayısına göre en iyi 10 dereceyi yapan kullanıcının her biri DerbyTicket NFT’si kazanacak. Discord sunucusunda aktif olarak, diğer yarışçılar ile sohbet ederek ve Discord etkinliklerine katılarak etkinlikte daha avantajlı hale gelebilirsiniz.

MetaDerby Hakkında

MetaDerby, play-to-earn (oyna kazan) mantığı ile çalışan, yani herkesin oyun oynayarak token kazanabileceği bir metaverse at yarışı oyunudur. Başka bir tanımla MetaDerby, metaverse’teki ilk başlangıç sermayesi olmadan kazandıran at yarışı temalı oyna-kazan oyunu. Bununla birlikte Avalanche’taki ilk at yarışı oyunu olmakta.

Oynaması ücretsiz olan MetaDerby, at yarışı oyun deneyimini yeniden tanımlıyor. Örneğin “yarat-kazan arazi sistemi”, “merkeziyetsiz finans (DeFi) staking” ve “NFT pazarı”nı içeren blok zinciri tabanlı entegrasyonu ile oyunu, oyuncular için erişilebilir ve kârlı hale getiriyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Oyun içerisinde yer alan yarış atları, genotiplerine göre sınıflara ayrılıyor. Örneğin, Sınıf 1 en güçlü olanı iken Sınıf 5 en zayıf at olarak tanımlanıyor. Bu atlar, günlük yarışlarda veya haftalık olarak düzenlenen turnuvalarda kendi sınıfları içinde yarışacaklar.

Oyun içinde yer alan atlar aynı zamanda derecesine göre de ayrılmaktadır. Örneğin bir atın temel derecesini belirlemeye yardımcı olan dört ana özellik bulunuyor: Nesilleri, Süratları (hız), Hızlanmaları ve Saldırganlıkları.

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Muhabbit DeFi Market Cap için: DeFi Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version