Muhabbit

MetaDerby, Yeni, Özelleştirilebilir Oyun Modunu Duyurdu: Sosyal Yarış Modu!

Kullanıcılar, yeni yarış modu ile özel yarışlar yapabilecek.

Play-to-earn (oyna-kazan) mantığı ile çalışan, yani herkesin oyun oynayarak token kazanabileceği bir metaverse at yarışı oyunu olan MetaDerby, Sosyal Yarış Modu’nun aktif olduğunu duyurdu.

Bilindiği üzere Avalanche’taki ilk at yarışı oyunu özelliğini taşıyan platform, beta sürümü ile birlikte sektöre hızlı bir giriş yapmıştı. Beta sürümü süresince sürekli olarak platform güncellemeleri gerçekleştiren MetaDerby, kısa süre önce de Gear Tickets satışını tamamladı. Gear Tickets satışları ile birlikte, oyun daha da gelişerek oyunseverlerin hizmetine sunulmuş oldu.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Son olarak yapılan açıklama ile platform, Klaytn blok zinciri üzerinde işlemlere başlayacağını duyurdu. Hatırlanacağı üzere MetaDerby, kısa süre önce Klaytn Foundation’dan, platformun geliştirilmesi için bir miktar da hibe almıştı.

Platformun sürekli geliştirilmesine odaklanan MetaDerby, yeni bir oyun modu olan Sosyal Yarış Modu ile kullanıcıların daha heyecanlı yarışlar yapabileceklerini belirtiyor.

Sosyal yarış modu, kullanıcıların kendi yarışlarına ev sahipliği yapması için tasarlanmış yeni bir oyun modu olarak tanımlanıyor. Böylece artık yarışçılar, arkadaşlarına karşı yarışarak, yarış ödülü olan $HOOF’ları kendileri kazanabilecekler.

Sosyal Yarış Modu Nasıl Çalışır?

Yeni yarış modu ile ilgili olarak bir tablo paylaşan MetaDerby, sosyal modun özelliklerine bu tabloda yer verdi.

Oda adı : Arkadaşlarınızın odanızı kolayca tanımlayabilmesi için oda adınızı kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Ancak bu zorunlu bir adım değil, isterseniz platform sizin için bir oda adı belirliyor.

Oda şifresi: Odanızda sadece arkadaşlarınız ile oynamak isteyebilir ve rastgele kişilerin katılmasını istemiyor olabilirsiniz. Bu durumda odaya 4 haneli bir şifre belirleyerek odayı gizli ve özel hale getirebilirsiniz.

At seviyeleri: Belirli seviyedeki atların odanıza katılmasını kısıtlayabilir veya tüm seviyedeki atların katılmasına izin verebilirsiniz.

Başlangıç ​​zamanı: 10/30/60/180 dakika şeklinde belirlenmiş seviyelerden bir başlangıç ​​zamanı seçerek geri sayımı başlatabilirsiniz. Geri sayım bitince yarış başlayacak.

Giriş ücreti: Yarışlarda kazanacağınız ödül olan $HOOF’ların giriş ücretini 10-10,000 $HOOF arasında özelleştirebilirsiniz. Ödül havuzu, tüm katılımcıların toplam giriş ücreti olacaktır. Ödüllerin dağılımı ise aşağıdaki tabloda detaylı olarak belirtilmiş durumda.

Sosyal Mod Koşulları

MetaDerby Hakkında

MetaDerby, play-to-earn (oyna-kazan) mantığı ile çalışan, yani herkesin oyun oynayarak token kazanabileceği bir metaverse at yarışı oyunudur. Başka bir tanımla MetaDerby, metaverse’teki ilk başlangıç sermayesi olmadan kazandıran at yarışı temalı oyna-kazan oyunu ve bununla birlikte Avalanche’taki ilk at yarışı oyunu diyebiliriz.

Oynaması ücretsiz olan MetaDerby, at yarışı oyun deneyimini yeniden tanımlıyor. Örneğin “yarat-kazan arazi sistemi”, “merkezsiz finans (DeFi) staking” ve “NFT pazarı”nı içeren blok zinciri tabanlı entegrasyonu ile oyunu oyuncular için erişilebilir ve kârlı hale getiriyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Oyun içerisinde yer alan yarış atları, genotiplerine göre sınıflara ayrılıyor. Örneğin, Sınıf 1 en güçlü olanı iken Sınıf 5 en zayıf at olarak tanımlanıyor. Bu atlar, günlük yarışlarda veya haftalık olarak düzenlenen turnuvalarda kendi sınıfları içinde yarışacaklar.

Oyun içinde yer alan atlar aynı zamanda derecesine göre de ayrılmaktadır. Örneğin, bir atın temel derecesini belirlemeye yardımcı olan dört ana özellik bulunuyor: Nesilleri, Süratları (hız), Hızlanmaları ve Saldırganlıkları.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version