Muhabbit

Metamask’in Kullanıcı Sayısı 2 Milyon’u Aştı!

Ethereum cüzdanı Metamask’in kullanıcı sayısı 2 Milyon’u aştı.

metamask

Ethereum cüzdanı Metamask’in kullanıcı sayısı 2 Milyon’u aştı.

İddia Wu Blockchain tarafından ortaya atıldı.

DeFi ekosisteminin popülaritesinin artması ile birlikte birçok kullanıcının kullanmaya başladığı Metamask, Ethereum ağı kullanıcılarının önde gelen seçeneklerinden biri. DeFi uygulamaları ile entegre olmak ve bu uygulamalar ile işlem yapmak için kullanılan Metamask, bir “swap” mekanizması da duyurmuştu. Bu sayede cüzdan kullanıcıları “swap” için en iyi oranlara cüzdan üzerinde sahip olabiliyor.

Farklı swap mekanizmalarından (Uniswap, Sushiswap vb.) verileri çeken Metamask, kullanıcılarına en iyi takas oranlarını sunmaya çalışıyor.

Ek olarak Chrome eklentisi olarak oldukça rahat kullanılan cüzdan uygulaması basit arayüzü ile kullanıcılar tarafından fazlasıyla beğeniliyor. Ayarları değiştirilerek Ethereum haricinde farklı ağlara da bağlanılabilen Metamask, birden fazla ağ için hizmet sağlayabiliyor (Avalanche, Binance Smart Chain).

Wu tarafından yapılan tahmine göre nerdeyse tüm DeFi kullanıcılarının Metamask cüzdanı bulunuyor. Ek olarak bu cüzdanların yaklaşık 100,000-200,000 adedi Çinli kullanıcılar tarafından kullanılıyor. Çin’de fazlasıyla tercih edilen ve popülerleşen “likidite madenciliği”, kullanıcıların Metamask kullanması için en önemi sebeplerden biri olarak gösteriliyor.

Siz Metamask kullanıyor musunuz?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version