Muhabbit

MetaMask’ın Yeni Şartları Büyük Tepki Toplamıştı! ConsenSys Açıklama Yaptı!

Metamask’ın hizmet koşullarında yer alan “gerektiğinde vergileri alıkoyma hakkını saklı tutarız” ibaresi kripto para topluluğunda tepkilere yol açtı.

Kripto para cüzdan sağlayıcısı MetaMask cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Metamask’ın hizmet koşullarında yer alan “gerektiğinde vergileri alıkoyma hakkını saklı tutarız” ibaresi kripto para topluluğunda tepkilere yol açtı. Gelen tepkiler üzerine ConsenSys cephesinden açıklama geldi.

ConsenSys Twitter Üzerinden Açıklamada Bulundu: “Kripto para işlemleriyle hiçbir ilgisi yok”

ConsenSys yeni şartlarına kripto para topluluğundan tepkiler çığ gibi büyürken ConsenSys cephesinden açıklama geldi. Şirket, bu hizmet şartlarının vergi bölümünün yalnızca sunulan ürünlere ve ücretli planlar için olduğunu ve zincir üstü kripto para işlemleriyle hiçbir ilgisi olmadığını açıkladı. Twitter üzerinden açıklamada bulunan ConsenSys şu açıklamalarda bulundu:

“ConsenSys’in hizmet koşulları hakkında yanlış bilgilerle dolaşan tweetlerin farkındayız. Bir şeyi baştan açıklığa kavuşturalım: MetaMask, kripto para işlemlerinden vergi toplamaz ve bunu yapmak için şartlarımızda herhangi bir değişiklik yapmadık. Bu iddia yanlıştır.”

ConsenSys

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version