Muhabbit

Meta’nın Sanal Evreni Horizon Worlds, Üç Ayda On Kat Büyüdü!

Meta’nın amiral gemisi olarak bilinen Horizon Worlds platformu, aylık 300 bin kullanıcıya ulaştı.

Meta’nın amiral gemisi olarak bilinen Horizon Worlds platformu, aylık 300 bin kullanıcıya ulaştı. Horizon Worlds aralık ayında piyasaya sürülmesinden bu yana büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde şirket sanal evrende 10.000’den fazla dünya oluşturduklarının müjdesini kullanıcılarıyla paylaşmıştı. Meta’nın yöneticileri Horizon World’te yaşanan bu büyümeyi geçen hafta yaptıkları güncelleme ile kamuoyuna duyurdu.

Horizon Worlds, Metaverse Dünyasında Büyümeye Devam Ediyor!

Meta’nın sanal evreni Horizon Worlds’e ilgi gün geçtikçe artıyor. VR topluluğu içinde kendini kanıtlayan evren, kullanıcıların kendi alanlarını inşa etmelerine ve yaşamalarına olanak tanıyor.

Amiral gemisi metaverse uygulamalarından biri olan Horizon Worlds’ün aylık 300.000 aktif kullanıcı sayısına ulaşması metaverse alanında büyük yankı uyandırdı.

Şirketin CPO’su Chris Cox büyümeyle ilgili detayları kamuoyuyla paylaştı. Chris Cox ayrıca bu büyümenin sadece üç ayda gerçekleştiğinin altını çizdi.

Yakın zamanda gerçekleşen Meta’s Quest 2 Super Bowl etkinliğinde uygulamanın reklamlarına yer verilmesinin de bu büyümeyi etkilediği düşünülüyor.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Horizon Worlds’ün Gelecek Planları!

Horizon Worlds şirketi, kullanıcılara VR araçları olmadan sanal dünyada deneyim edinmelerine imkan tanıyor. Sanal dünyadaki kullanıcı sayısını artıran şirket, VR’ın ötesinde yüzeye daha yakın metaverse deneyimleri oluşturmak için çalıştıklarını ayrıca ifade etti.

Meta şirketi CEO’su Mark Zuckerberg konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

En sürükleyici deneyimleri sanal gerçeklikte yaşayacak olsak da, bu dünyalara Facebook veya Instagram uygulamalarınızdan da erişim sağlayabileceksiniz.

Mark Zuckerberg

Bitcoin Haberleri İçin: Bitcoin Haberleri

Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version