Muhabbit

Meta’nın Son NFT Entegrasyonu, Kullanıcılar Tarafından Endişeyle Karşılandı!

Meta, kullanıcılarının, dijital cüzdanlarını herhangi bir siteye bağlayarak her iki platformda da NFT’ler gönderebileceklerini duyurdu.

Facebook ve Instagram’ın ana şirketi olan Meta, kullanıcılarının dijital cüzdanlarını herhangi bir siteye bağlayarak her iki platformda da dijital koleksiyonlar ve NFT’ler gönderebileceklerini duyurdu.

Ancak Meta’nın duyurusu bazı kripto para yatırımcıları için kitlesel bir benimseme kazancı gibi görünse de, Twitter topluluğunun bazıları haberden heyecan duymadı. Bu nedenle yeni girişime şüpheci yaklaşan kullanıcılar, dijital cüzdanlar bu sosyal medya platformlarına bağlandığında açıklanan verilerin güvenliği ve gizliliğiyle ilgili endişelerini sosyal medyaya taşıdı.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Bir Twitter kullanıcısı ve Web3 topluluğu üyesi olan NPC-Picac, paylaştığı bir gönderide şu ifadelere yer verdi:

“Dijital koleksiyonların Meta’ya bağlanmasına güvenmenin hiçbir şekilde akıllıca olduğunu düşünmüyorum.”

Bir başka topluluk üyesi olan CryptoBartender, Meta’nın dijital cüzdanlardan eriştikleri verilerle neler yapabileceği konusunda endişelerini dile getirdi ve şu paylaşımda bulundu:

“Böylece hangi cüzdanların size ait olduğunu bulabilir ve sizi ve kripto para aktivitelerinizi takip edebilirler mi?”

Bazı kullanıcılar ise değerli kripto varlıkları herkesin kimliğine eklemesinin, kullanıcıları dolandırıcılık ve hırsızlık için hedef haline getirebileceğini dile getirdi. Başka bir ünlü bir kullanıcı ise şunları söyledi:

“Bu aslında harika. Ama aynı zamanda tehlikeli değil mi?”

Diğer kullanıcılar da yatırımcıların verilerini ve mahremiyetini kötüye kullanma konusunda uzun geçmişleri olan şirketlerin yararına daha fazla kişisel veri yayınlayan bireyler hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Duyuruda Meta, platformlarını güvenli ve eğlenceli tutmanın bir parçası olarak, insanların hesaplarını güvende tutmak ve topluluk yönergelerimize aykırı dijital koleksiyonları bildirmek için araçlarının kullanabileceğini açıkladı. 

Meta, kullanıcısının dijital cüzdanla ilgili verilerini güvende tutmak için sahip olduğu somut planlar konusunda ise herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version