Muhabbit

Metaverse At Yarışı Oyunu MetaDerby Gizemli Kutu Satışları Başlıyor!

Gizemli Kutular 26 Mayıs tarihinde satışa sunulacak.

metaderby genel

metaderby genel

Play-to-earn (oyna-kazan) mantığı ile çalışan, yani herkesin oyun oynayarak token kazanabileceği bir metaverse at yarışı oyunu MetaDerby Mystery Box (Gizemli Kutu) satışları başlıyor.

Bilindiği üzere Avalanche’taki ilk at yarışı oyunu özelliğini taşıyan oyun, kısa süre önce beta sürüm ile birlikte sektöre hızlı bir giriş yapmıştı. Ardından yapılan açıklama ile kullanıcıların, sahip oldukları atları platform üzerinde alıp satabileceği NFT Pazarı devreye girdi. Şimdi ise yapılan yeni açıklama ile satışa başlayacak olan “Gizemli Kutu”lardan satın alan kullanıcılar, yarış atı NFT’lerini talep edebilecek ve yarışmaya başlayabilecek.

Gizemli Kutular 26 Mayıs’ta satışa başlayacak. Bu kutulardan birine sahip olmak isterseniz https://beta.metaderby.com/#/market/box adresini kullanabilirsiniz.

Gizemli Kutular iki şekilde sunulacak: Common Boxes (Yaygın Kutular) ve Legendary Boxes (Efsanevi Kutular)

Yaygın Kutular

Platform üzerinde satılacak olan “Yaygın Kutular” 4800 $HOOF karşılığında satın alınabilecek. Bu kutular sınırsız arza sahip olacak. Yaygın Kutuların içinde, Efsanevi Kutularda bulunan yarış atı NFT’lerinden daha düşük, rastgele istatistik/genotip şansı olan yarış atı NFT’leri bulunuyor. Yaygın Kutulardan çıkacak olan yarış atı NFT’leri ile yarışabilir, yarış ödülleri kazanabilir, sınıflarının seviyesini yükseltebilir, MMR kazanabilirsiniz. Ayrıca bunları MetaDerby Marketplace ve diğer 3. taraf NFT pazar yerlerinde satabilirsiniz.

Efsanevi Kutu

Efsanevi Kutular 9600 $HOOF karşılığında satın alınabilecek. Bu kutular başlangıçta 1000 adet ile sınırlı tedarike sahip olacak. Efsanevi Kutuların içinde rastgele istatistik / genotip şansı olan yarış atı NFT’leri bulunacak. Bunların farkı ise Yaygın Kutularda bulunan yarış atı NFT’lerinden daha yüksek bir üst düzey genotipe sahip olması. Legendary Box yarış atı NFT’leri ile de aynı Yaygın Kutularda olduğu gibi, yarış ödülleri kazanabilir, sınıflarını yükseltebilir ve MMR kazanabilirsiniz. Ayrıca bunları MetaDerby Marketplace ve diğer 3. taraf NFT pazar yerlerinde satabilirsiniz.

MetaDerby Hakkında

MetaDerby, play-to-earn (oyna-kazan) mantığı ile çalışan, yani herkesin oyun oynayarak token kazanabileceği bir metaverse at yarışı oyunudur. Başka bir tanımla MetaDerby, metaverse’teki ilk başlangıç sermayesi olmadan kazandıran at yarışı temalı oyna-kazan oyunu. Bununla birlikte Avalanche’taki ilk at yarışı oyunu olmakta.

Oynaması ücretsiz olan MetaDerby, at yarışı oyun deneyimini yeniden tanımlıyor. Örneğin “yarat-kazan arazi sistemi”, “merkeziyetsiz finans (DeFi) staking” ve “NFT pazarı”nı içeren blok zinciri tabanlı entegrasyonu ile oyunu oyuncular için erişilebilir ve kârlı hale getiriyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Oyun içerisinde yer alan yarış atları, genotiplerine göre sınıflara ayrılıyor. Örneğin, Sınıf 1 en güçlü olanı iken Sınıf 5 en zayıf at olarak tanımlanıyor. Bu atlar, günlük yarışlarda veya haftalık olarak düzenlenen turnuvalarda kendi sınıfları içinde yarışacaklar.

Oyun içinde yer alan atlar aynı zamanda derecesine göre de ayrılmaktadır. Örneğin bir atın temel derecesini belirlemeye yardımcı olan dört ana özellik bulunuyor: Nesilleri, Süratları (hız), Hızlanmaları ve Saldırganlıkları.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

.

Son Yazılar

Exit mobile version