Muhabbit

Metaverse Oyunu Angelic 10 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Bir blockchain metaverse oyunu olan Angelic; aralarında Animaco Brands ve Pantera Capital’in de bulunduğu önemli kuruluşlardan yatırım aldı.

angelic oyun

angelic metaverse gaming studios

Metaverse Game Studios tarafından geliştirilmekte olan blockchain tabanlı bir metaverse oyunu olan Angelic, yapılan duyuruya göre 10 milyon dolarlık yatırım aldı. Yatırım turu Animaco Brands, Pantera Capital, Solana Ventures ve Everyrealm ortaklığı ile yönetildi.

İlginizi çekebilir: Blockchain Tabanlı Metaverse Oyunlarına Bir Yenisi Daha Ekleniyor!

Angelic, Yatırımcıların Gözdesi Oldu

Animaco Brands kurucu ortağı ve başkanı Yat Siu, Angelic ve yapılan yatırım hakkında şöyle konuştu:

Angelic ile birlikte; çok büyük ölçekli ve çok oyunculu bir metaverse oyunu gelişiyor. Oyunun oynanışı ve hikayesi de çok güzel. İnanıyoruz ki AAA unvanlı oyunlar arasından Angelic, bizler için doğru bir yatırım.

Pantera Capital tarafından ise konu ile ilgili Paul Veradittakit şu cümleleri sarf ediyor:

Pantera Capital, Angelic’in piyasa çıkmasına katkı sunmaktan heyecan duyuyor. Bu oyun, blockchain oyun dünyasının tam da ihtiyacı olan bir oyun. Metaverse Game Studios’u yatırım portföyümüze eklemekten dolayı çok mutluyuz. Birçok projeyi inceledik ancak bunlardan çok azı Web3 oyunu konseptini taşıyor ve Angelic bunlardan biri.

Metaverse Game Studios’un “amiral gemisi” olan Angelic, yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarıyor. Şirketin ifadesine göre oyun geliştiricileri oyunu geliştirmeye devam ederken, blockchain teknolojisini de yakından takip ediyorlar. Angelic, Solana üzerinde çalışacak. Solana’daki her geliştirme, Metaverse Game Studios tarafından oyuna yansıtılmak isteniyor.

İlginizi çekebilir: Solana (SOL) Nedir?

Angelic Nasıl Bir Oyun?

Dark Science Fiction yani “Karanlık Bilim Kurgu” olarak tasarlanan Angelic, sıra-tabanlı bir rol-yapma oyunu. Oyun için Mass Effect ve the Divinity gibi projelerden esin alındığı söyleniyor. Angelic’te oyuncular, arkadaşları ile birlikte ekip oluşturarak belirli bölgelerin kontrolünü elinde tutmaya çalışacaklar. Diğer gezegenlere kolonize olacaklar ve düşmanlar ile çatışmalara girecekler.

Oyun aynı zamanda tek oyunculu olarak hikaye modunda da oynanabilecek. Teknoloji geliştirmeleri, yeni jenerasyon silah tasarımları ve donanma kurma gibi özellikleri ile Angelic, oyuncular için heyecan verici olacağa benziyor.

İlginizi çekebilir: Metaverse Nedir?

Blockchain Entegrasyonu ve Partnerler

Oyunun blockchain’e entegrasyonu ile ise, oyuncular güvenli bir şekilde oyun içi satın alımlarını gerçekleştirebilecek. Kişisel ekipman, gemiler ve kahraman NFT’leri gibi seçenekler, blockchain üzerinde kayıt altına alınacak. Oyunun aynı zamanda bir DAO’su bulunuyor ve ANGL ile NCOIN token sahiplerinin oyun üzerinde söz hakkı olacak.

Metaverse Game Studios kurucu ve CEO’su Erkan Bayol, yapılan yatırım hakkında şunları söylüyor:

Bu harika partnerliklerden dolayı çok mutluyuz. Bir bilim kurgu metaverse’ü geliştiriyoruz. Bu kadar güzel ve büyük bir proje ancak bu kadar güzel bir partner ekibi ile olabilirdi. Topluluğumuzun bizi desteklemesi de gücümüze güç katıyor. Tüm bu desteğe güvenerek diyebiliyoruz ki; hedeflerimizi adım adım gerçekleştireceğiz.

Mart 2022 itibarıyla Metaverse Game Studios oyunu Angelic’e partner olan kuruluşların isimleri ise şu şekilde:

Signum Capital, Fundamental Labs, Double Peak, Gate.io, GSR, GGG, Spark Digital, Mintable App, Dweb3, Ingama, BreederDAO, Enzac Research, Exnetwork Capital, IBA, UOB Venture, 0x Adventure, Ancient 8, Paribu Ventures, Evos Guild, Moonrock Capital, MC Ventures, PathDAO, Play It Forward, Qi Capital, Rainmaker, Seascape, Sigma Capital Group, SL2 Capital, Unix Gaming Guild, Waterdrip Capital, XT Labs, Danxia Capital, Compute Ventures.

Daha fazla Metaverse Haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version