Muhabbit

Metaverse’te Yılbaşı Partisi!

28 Aralık 2021 gecesi dünyada bir ilk yaşanacak! İlk yılbaşı metaverse partisi Türkler tarafından organize ediliyor.

Yılbaşı Partisi

Posta gazetesinin yayımladığı habere göre, 28 Aralık 2021 günü dünyanın ilk metaverse yılbaşı etkinliği Türkiye’de gerçekleşiyor.

Grup Gündoğarken konseri ve DJ performansı ile süslenecek etkinliğe, dünyanın her yerinden kurumsal ve bireysel katılım sağlanabilecek. Etkinlikte ayrıca, seminerler verileceği de ifade ediliyor.

Dünyada Bir İlk!

Bilindiği gibi Facebook’un da ismini Meta’ya çevirmesi ile birlikte dünyada metaverse haberleri çoğalarak artmaya başladı. Bugün metaverse konseptli projelerin sayısı oldukça fazla ve Türkiye’den gelen yılbaşı etkinliği haberi de dikkat çekenlerden bir tanesi oldu.

Virtual Event Maker (VEM) platformunda gerçekleştirilecek olan yılbaşı etkinliği, İş Ağı Geliştirme Uzmanı Erdal Uzunoğlu tarafından organize ediliyor. Dünyada bir ilk olacak olan bu etkinliğe 55 ülkeden katılım bekleniyor ve uluslararası birçok ünlü isimin de orada bulunacağı belirtiliyor.

Etkinlikte Neler Olacak?

Zoom ya da Teams görüşmesi benzeri giriş sistematiği bulunan etkinlik, 3 boyutlu ortamda bir metaverse partisi olacak. 28 Aralık akşamı 20:00’da başlayacak olan etkinlik gece yarısı 03:00’a kadar devam edecek. Katılımcılar, girişte kendilerine birer avatar seçecek ve dilediği “avatarlarla” tanışıp sohbet edebilecek.

İlginizi çekebilir: Metaverse Nedir?

Avatarların üzerlerinde katıldıkları kurum ve kişilerin isimleri de yazılı olacağı ifade edilirken, seslerin karışmaması için mesafenin bir parametre olacağı belirtiliyor. İki kişi birbirine daha yakınsa o ikisi arasındaki sesler başka yerlerden gelen seslere oranla daha fazla duyulabilecek.

Yılbaşı metaverse etkinliği biletlerinin erdaluzunoglu.com veya vemaker.com‘dan alınabileceği belirtiliyor.

28 Aralık gecesi Grup Gündoğarken konseri, DJ Defne Solo & Coda performansı gibi etkinliklerin yanı sıra iş geliştirme seminerlerinin de yapılacağı vurgulanıyor. Şirketlere ayrılacak özel odalarda toplantılar yapılabilecek ve dileyen bireysel katılımcılar da orada bulunabilecek. Her şirketin kendisine ait salonları olacak ve ayrıca ortak salonlar da 150 kişilik olacak.

Virtual Reality (Sanal Gerçeklik) konserleri ile ilgili daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Bu heyecan verici yılbaşı etkinliği için girişimcileri kutluyoruz. Katılımcılara ise metaverse evreninde verimli görüşmeler ve keyifli anlar diliyoruz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version