Muhabbit

Miami Belediye Başkanı Suarez, Maaşını BTC Olarak Alacak!

Başkan Francis Suarez, önümüzdeki hafta Salı günü (9 Kasım 2021) maaşını BTC olarak alacak!

miami btc

miami btc

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez dün (2 Kasım 2021) bir “tweet” attı.

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez attığı “tweet”te göre bir sonraki maaş ödemesini tamamen Bitcoin (BTC) olarak alacak. Suarez yaptığı bu yenilikle bir ilke imza atıyor olabilir. Maaşını BTC iile alan tek ABD siyasi liderlerinden biri olacak olan Francis Suarez’in, yıllık maaş ücreti 187,500 dolar olduğu söyleniyor.

Salı günü yeni maaşını alacak olan Suarez, fintech Strike’ın dolardan Bitcoin’e dönüştürme hizmetini kullanarak bunu gerçekleştirecek. İşin aslı Miami Belediye Başkanı, BTC ile maaş ödemesi almıyor. Aldığı maaş ödemesini direkt olarak BTC’ye çevirerek kendisine yapılan ödemeyi BTC’ye dönüştürmüş oluyor. Böyle de olsa siyasi liderler tarafından BTC’nin desteklenmesi, sevilmesi ve tercih edilmesi kripto para piyasası için önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Miami Belediye Başkanı Suarez, ilk defa BTC ile ilgilenmiyor. Yaklaşık 9 ay önce çalışanlarına BTC ile maaş ödemesi yapmıştı. Bundan 12 ay önce BTC’nin istikrarsız yatırım olduğunu söylemişti. Şimdi ise BTC’nin benimsenmesi için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version