Muhabbit

MiamiCoin Şehir İçin 7 Milyon $ Gelir Yarattı!

Miami, kripto para protokolü ile başlattığı partnerlik sonrası kendi kripto parasını ortaya koymuştu.

Miami

Miamicoin yakında çıkıyor

MiamiCoin, şehir için ciddi bir getiri yarattı. Miami, kripto para protokolü ile başlattığı partnerlik sonrası kendi kripto parasını ortaya koymuştu.

Washington Post tarafından paylaşılan yeni verilere göre Miami’nin ortaya koyduğu “şehir coin” projesi başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. İlgili yazılımı çalıştıran şehir sakinleri “mint” ettiklerin tokenlerin yüzde 70’ini kendilerine alırken, yüzde 30’luk kısım ise belediyeye kalıyor.

Ağustos ayı içerisinde 7.1 Milyon $’lık bir getiriyi belediyeye kazandıran protokol ile ilgili konuşan belediye başkanı Francis Suarez, yıl içerisinde MiamiCoin aracılığı ile 60 Milyon $’a kadar bir gelir hedeflediklerini açıkladı.

Her geçen gün daha fazla şehir sakininin MiamiCoin için yazılım çalıştırmaya başladığının altını çizen Suarez, önümüzdeki dönemde MiamiCoin konusunda daha agresif bir politika izleyeceklerini vurguladı. Kripto para birimleri ile ödeme seçeneklerini masada olduğunu duyuran belediye başkanı, Ethereum ağı üzerindeki hizmetlerle entegrasyon noktasında da heyecanlı ve istekli olduğunu açıkladı.

Madenciler İçin Kapı Açılabilir

Çin tarafındaki yasaklamalar ile farklı opsiyonlar arayan madencilerle ilgilenmeye başladığını da bildiren Suarez, Kuzey Florida’daki nükleer tesis ile birlikte Bitcoin madencilerini nasıl bir araya getirebileceğini düşünüyor.

MiamiCoin (MIA) an itibarıyla 0.027 $ seviyelerinden alıcı buluyor. OKCoin üzerinde listeli olan MIA, ABD vatandaşları tarafından alınıp satılabiliyor.

Sizce Miami, madenciler için yeni bir adres olabilir mi?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version