Muhabbit

Michael Novogratz: Goldman Sachs Büyük Resmi Kaçırıyor!

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, CNBC ekranlarında kripto para dünyasını yorumlayarak “Bitcoin almak hâlâ zor!” dedi.

Galaxy Digital

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, CNBC ekranlarında Goldman Sachs toplantısını yorumlayarak “Bitcoin almak hâlâ zor!” açıklamasını yaptı.

Kripto para yatırım şirketi Galaxy Digital’in kurucusu ve CEO’su Michael Novogratz, Goldman Sachs’in Bitcoin toplantısının ardından CNBC kanalında yayınlanan “Closing Bell” programına bir demeç verdi.

Goldman Sachs dün yaptığı Bitcoin toplantısı ile müşterilerinin Bitcoin başta olmak üzere kripto para birimlerine yatırım yapmasını önermediğini “nedenleriyle” birlikte açıkladı. Toplantı çağrısında konu başlığı olarak Bitcoin olması çoğu kripto para yatırımcısını umutlandırırken sonucun “Bitcoin’e yatırım yapmak akıl kârı değil” şeklinde olması camiaya hâkim olan iyimser havayı maalesef bozdu.

Bitcoin’i balona benzeten Goldman Sachs, kripto para dünyasındaki birçok ismin eleştirilerinin odağı oldu. Eleştirenlerden biri de kripto para yatırım şirketi Galaxy Digital’in kurucu ve CEO’su Michael Novogratz oldu. Goldman Sachs’in kararını ve bakış açısını eleştiren Novogratz, geleneksel bankacılık sektörünün büyük resmi kaçırdığını söyledi.

Dünyanın sürekli değiştiğini ve bu değişimin iyi veya kötü olacağının bilinmediğini ancak değişime ayak uydurmalarının gerekli olduğunu ekledi.

Paul Tudor Jones, Abigail Johnson ve Jack Dorsey gibi isimlerin yanı sıra milyonlar insan tarafından tanınan Bitcoin başta olmak üzere kripto para birimlerinin kabul edilmesi için geleneksel finans birimlerinin onayına ihtiyaç olmadığını savundu.

Bununla birlikte Novogratz, kripto para almanın özellikle de Bitcoin almanın zorluğundan bahsetti. “Dünyaca ünlü lider kripto para birimini almak kolay olsaydı fiyatı çok daha yüksek olurdu.” dedi.

 

 

Son Yazılar

Exit mobile version