Muhabbit

Michael Saylor, MicroStrategy’deki CEO’luk Görevinden Ayrılıyor!

Bitcoin’e desteğiyle sık sık gündeme gelen Michael Saylor MicroStrategy şirketindeki CEO’luk görevinden ayrılacağını kamuoyuna duyurdu

Bitcoin’e desteğiyle sık sık gündeme gelen Michael Saylor, MicroStrategy şirketindeki CEO’luk görevinden ayrılacağını kamuoyuna duyurdu. 1989 yılında Michael Saylor ve Sanju Bansa tarafından kurulan MicroStrategy şirketinin yeni CEO’su ise Phong Le oldu. Michael Saylor ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak şirketteki varlığını devam ettirecek.

Michael Saylor konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

“Başkanlık ve CEO’luk görevlerini ayırmamızın sebebi Bitcoin yatırımlarımızı ve kurumsal yazılım işimizi büyütme gayemiz. Böylelikle bu iki kurumsal stratejimizi de daha iyi takip edebileceğimize inanıyorum.”

Michael Saylor

Konuyla ilişkili olarak MicroStrategy şirketinin yeni CEO’su Phong Le’nin hissedarlara yapmış olduğu açıklamada, işletmelere sundukları yazılımın ve Bitcoin alımı stratejilerinin geleceği için şirkete liderlik etmeyi dört gözle beklediğini ifade etti.

Görev Değişikliğiyle Birlikte Michael Saylor, Bitcoin Yatırımlarına Daha Fazla Odaklanacak!

Yönetim Kurulu Başkanı Michael Saylor yapmış olduğu görev değişikliğiyle birlikte Bitcoin alımı stratejilerine daha fazla odaklanacağının sinyallerini de vermiş oldu. Yeni CEO Phong ise şirketin tüm operasyonlarını yönetmekten sorumlu olacak.

Bildiğiniz üzere MicroStrategy şirketi uzun zamandır lider kripto para birimi Bitcoin’e yatırım yapmasıyla ön plana çıkıyordu. Fakat son zamanlarda kripto para piyasasındaki keskin düşüşler kurumsal yatırımcılardan MicroStrategy şirketini de bir hayli zarara uğrattı. MicroStrategy’nin Bitcoin alımlarından kaynaklı güncel zararının ise 1 milyar dolar civarında olduğu belirtiliyor.

MicroStrategy’nin söz konusu görev değişikliğini açıklamasının ardından, şirket hisseleri kapanış sonrası işlemlerde yüzde 2 oranında değer kaybı yaşadı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version