Muhabbit

Microsoft Yetkilisi Bitcoin Hakkında Konuştu!

Microsoft’tan Bitcoin’e kırmızı ışık!

Microsoft Yetkilisi

ABD’nin en büyük ikinci şirketi olan Microsoft şirketinin yetkilisi Brad Smith’e göre, Microsoft’un Bitcoin yatırımı yapmak gibi bir niyeti yok!

Smith, 16 Şubat’ta CNN’den Julia Chatterley ile yaptığı bir röportajda, Microsoft’un Bitcoin yatırımı konusunda fikrini değiştirebileceğini ima etti.

Microsoft’un, Tesla’nın Bitcoin’e yaptığı 1.5 milyar $’lık yatırımın ardından herhangi bir kripto para yatırımı yapma düşüncesinin olup olmadığı sorulduğunda, Microsoft yetkilisi bu tür bir durumdan haberdar olmadığını belirtti.

Kripto paralar ile ilgili bir tartışma söz konusu değil. Ancak, eğer Bitcoin ile ilgili yatırım politikamızı değiştirecek olursak, bunu ilk öğrenen kişilerden biri olacaksınız.

Bitcoin’in piyasa değeri, en büyük Amerikan şirketlerini sollayarak yükselmeye devam ediyor. Daha önce bildirdiğimiz gibi, Tesla’nın Bitcoin’e yatırım yaptığını açıklamasından kısa bir süre sonra, Bitcoin’in piyasa değeri, 808 milyar $’ı aştı.

Bitcoin’in 17 Şubat tarihinde 51.000 $’ın üzerine çıkması, Bitcoin’in piyasa değerini de 948 milyar $’a kadar yükseltti. Bu arada Bitcoin’in Microsoft ulaşması için piyasa değerini ikiye katlaması gerekiyor.

Şirketlerin ve Bitcoin’in piyasa değeri.

Bu arada 12 Şubat tarihinde, JPMorgan Chase eş başkanı Daniel Pinto, artan talep sebebi ile şirketin eninde sonunda Bitcoin’e yatırım yapması gerektiğini söyledi.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version