Muhabbit

MicroStrategy, 2022 Yılında Bitcoin Satın Almaya Devam Edecek!

MicroStrategy Mali İşler Müdürü Phong Le, firmanın BTC satın almaya devam edeceğini söyledi.

microstrategy genel

microstrategy genel

MicroStrategy Mali İşler Müdürü Phong Le, firmanın yaşanan son düşüşlere rağmen BTC satın almaya devam edeceğini söyledi.

The Wall Street Journal ile yaptığı röportajda Le, şunları söyledi:

Firmanın geçen yıldan daha fazla Bitcoin alıp almayacağı konusunda bir şey söylemek zor. Sonuçta BTC’nin hareketlerine göre kararlar veriyoruz. Ancak bu yıl BTC satın almaya devam edeceğiz. Bunu kesin olarak söyleyebilirim.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yapılan bildirilere göre, 29 Aralık 2021 itibariyle firma cüzdanında yaklaşık 124.391 adet BTC tutuyor.

SEC, MicroStrategy’nin gelecekteki bildirilerinde BTC gibi varlıkların daha farklı bir şekilde raporlanmasını istiyor.

Le, geçen Eylül ayında MicroStrategy’nin bildirilerini gözden geçirmeyi kabul etmesine ve SEC’in bakış açısını anladığını söylemesine rağmen, geçici kayıplarının şirketin genel sonuçlarını yanlış gösterebileceğini söyledi.

Bitcoin’de Son Durum

BTC/USDT Günlük Mum Grafiği

64.000$’lara kadar yükselen Bitcoin, 10 Kasım tarihinden beri düşüyor. 33.000 $’ı test eden Bitcoin, şimdilik 36.000 $ – 38.000 $ bandında hareket ediyor.

Le, firmanın hisselerini satma gibi bir planları olmadığını söyledi. MicroStrategy’nin hissedarlarına değer katmak için Bitcoin satın aldığını söyleyen Le, Bitcoin’i kullanmanın başka yollarını aradığını da söyledi.

Kripto para piyasası daha fazla büyümeye devam ederse MicroStrategy, önümüzdeki birkaç yıl içinde BTC destekli tahvil satın almayı düşünüyor. MicroStrategy, 1 Şubat’ta dördüncü çeyrek kazançlarını açıklayacak.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version