Muhabbit

MicroStrategy, 25 Milyon Dolarlık Bitcoin Satın Aldı!

MicroStrategy, Bitcoin satın almaya devam ediyor!

microstrategy bitcoin

microstrategy bitcoin

İş zekası, mobil yazılım ve bulut tabanlı hizmetler veren MicroStrategy, 1 Şubat 2022 tarihinde 660 adet BTC aldı. 660 BTC yaklaşık olarak 25 milyon dolar ediyor.

MicroStrategy CEO’su Micheal Saylor, Twitter üzerinden konu ile ilgili bir gönderi paylaştı.

Paylaşılan gönderiye göre firma, ortalama 37.865 $ fiyatla 660 Bitcoin satın almış oldu. 1 Şubat 2022 itibariyle MicroStrategy, kripto para cüzdanında yaklaşık 4,8 milyar dolar değerinde 125.051 adet Bitcoin tutuyor.

MicroStrategy Bitcoin Almaya Devam Ediyor!

30 Aralık 2021 tarihinde firma, 94.2 milyon dolarlık Bitcoin almıştı. Micheal Saylor, şirketin Bitcoin almaya devam edeceğini söylemişti.

Bunun dışında geçtiğimiz günlerde Micheal Saylor kişisel olarak da BTC biriktirdiğini söyledi. Micheal Saylor’un kripto para cüzdanında şimdilik 17.732 adet BTC bulunuyor. 17.732 BTC yaklaşık olarak 685 milyon dolar ediyor.

Bitcoin’de Son Durum

BTC/USDT Saatlik Mum Grafiği

Bitcoin, bugün kısa bir süreliğine 39.000 doların üzerine çıktı. Ancak 39.000 $’ın üstünde tutunamadı. Microstrategy, ne zaman Bitcoin satın aldığını duyursa, genel olarak piyasa bu habere fiyat olarak olumlu tepki vermedi. Son zamanlarda Microstrategy ne zaman Bitcoin aldığını duyursa, Bitcoin fiyatı haberden sonra biraz yükselip sonra düşmeye devam etti.

Saylor geçtiğimiz günlerde Bloomberg’e şu şekilde konuşmuştu:

Bitcoin fiyatının düşüşüne rağmen MicroStrategy asla Bitcoin satmayacak. Sadece Bitcoin alıyoruz ve tutuyoruz, değil mi? Bizim stratejimiz bu.

Kripto para piyasası daha fazla büyümeye devam ederse MicroStrategy, önümüzdeki birkaç yıl içinde BTC destekli tahvil satın almayı düşünüyor. MicroStrategy, 1 Şubat 2022’de dördüncü çeyrek kazançlarını açıklayacak.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version