Muhabbit

Mike Novogratz: “Kripto Paralardan 200 Kat Para Kazanmak Normal Değil”

Novogratz, kripto para endüstrisinin oynaklığı konusunda uyarılarda bulundu.

Mike-Novogratz-Muhabbit

Mike-Novogratz-Muhabbit

Kripto varlık yönetimi firması Galaxy Digital’in milyarder kurucusu Mike Novogratz, kripto para yatırımlarından 200 kattan fazla getiri elde etmenin “normal olmadığı” konusunda uyarıda bulundu.

Kısa süre önce New York’ta düzenlenen Christie’s Art + Tech Zirvesi’nde konuşan Novogratz, dinleyicileri kripto para endüstrisinin oynaklığı konusunda uyardı. Novogratz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Çok fazla kripto para satın alan arkadaşlarım vardı ve bu onların hayatlarını değiştirdi. Çok fazla para kazanmayan ama birdenbire kripto paralar ile 5 milyon dolarlık net değere sahip olan adamlar. Onları sarstım ve gözlerimin içine bakmalarını sağladım. Onlara ellerindeki kripto paraların yarısını ya da üçte ikisini satmak zorundasın, çünkü bunlardan 200 kat para kazanman normal değil dedim.”

Novogratz ayrıca, açgözlülüğün çoğu zaman rasyonel düşünmenin önüne geçtiğinden, “herkes yatırımcı olmak için yaratılmamıştır” ifadesini kullanarak daha fazla ihtiyatlı davrandı.

Novogratz, Sistemi Sert Bir Dille Eleştiriyor

Novogratz, konu kripto para endüstrisini eleştirmeye geldiğinde oldukça gerçekçi konuşmaları ile biliniyor. Kısa süre önce Bloomberg Kripto Zirvesi’nin katılımcılarına yaptığı konuşmada, yakın zamanda gün ışığına çıkan sektördeki beceriksizlik ve kötü uygulamalarla ilgili hayal kırıklıklarını dile getirdi.

“Bu çok sinir bozucu çünkü zaman zaman tüm endüstri bir grup aptal gibi görünüyor.”

Son dönemlerde yaşanan piyasa çalkantılarından sonra, kendisini ay temalı bir dövmeyle meşhur eden Terra projesinin savunucusu Novogratz, mayıs ayında açık bir mektup yazarak takipçilerine şunları söyledi.

“Ben resmen bir Deliyim.”

https://twitter.com/novogratz/status/1478535972560195585?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1478535972560195585%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcointelegraph.com%2Fnews%2Fmike-novogratz-warns-that-200x-returns-from-crypto-are-not-normal

Novogratz, özellikle son piyasa çalkantılarıyla birleştiğinde normalden daha karamsar görünse de nihayetinde blok zinciri tabanlı teknolojinin yavaş yavaş modern dünyanın geleceğinin temel bir parçası olacağına inanıyor.

“Önümüzdeki on yılda, Web3 ve blok zinciri endüstrileri, toplulukları ve bildiğimiz şekliyle interneti yeniden şekillendirecek, fiziksel ve dijital gerçekliklerimiz arasındaki çizgileri bulanıklaştıracak.”

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version