Muhabbit

Milyar Dolarlık Dijital Varlık Şirketi Securitize Capital, Yeni Sağlık Fonunu, Avalanche Blok Zincirinde Tokenize Edecek!

Şirket, Health Care Strategic Growth Fund II’yu (HCSG II) Avalanche blok zincirinde tokenize etmeye hazırlanıyor.

Dijital varlık şirketi Securitize Capital, 491 milyar dolarlık varlık yönetimi firması, Health Care Strategic Growth Fund II‘yu (HCSG II) Avalanche blok zincirinde tokenize etmeye hazırlanıyor.

Securitize Capital, Aralık 2020’de Avalanche blok zincirine entegre edilen ve güvenilir uçtan uca güvenlik token çözümleri sunarak özel sermaye piyasalarını yeniden keşfetmeye odaklanan Securitize protokolünü de işletiyor.

Kısa süre önce KKR tarafından paylaşılan haberde, HCSG II’nin tokenizasyonu, Securitize Capital Wilfred Daye Başkanı tarafından özel sermaye piyasalarına bireysel erişim için “önemli bir atılım” olarak tanımlandı.

Tokenizasyon; yatırımcıların ilaç, tıbbi cihazlar ve yaşam bilimleri sektörlerinde uzman 23 Kuzey Amerika ve Avrupa merkezli şirkete yatırım yapan 4 milyar dolarlık sağlık odaklı fonun bir payını temsil eden bir tokena sahip olmalarını sağlayacak.

Yatırımcıların, Securitize protokolüne göre HCSG II fonunda satın almak için pasaportlarını ibraz etmeleri, kişisel ve vergi bilgilerini doldurmaları ayrıca gözden geçirilmek üzere bir gerçeklik kontrolünü tamamlamaları gerekiyor.

Ava Labs’in kurucusu ve CEO’su Emin Gün Sirer, HCSG II Fonu’nun tokenize edilmesinin, gerçek dünya varlıklarının zincir üzerinde hareket etmesini sağlamada blok zinciri endüstrisi için dev bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

KKR, gerçek dünya varlıklarının zincirleme tokenize edilmesinin aynı zamanda yatırım miktarını düşürdüğünü, dijital yatırımcı katılımını ve uyum protokollerini iyileştirdiğini belirtiyor. Ayrıca, düzenlenmiş bir alternatif ticaret sistemi aracılığıyla likidite potansiyelini artırdığını da ifade ediyor.

Küresel varlıkların büyük bir bölümünü ele geçirme planı, Boston Consultant Group (BCG) ve Raiffeisen Bank International’ın “Blockchain Araştırma Merkezi” tarafından da kabul edildi. BCG, 2030 yılına kadar 16.1 trilyon dolarlık likit olmayan varlığın tokenize edileceğini tahmin ediyor.

Ayrıca, Raiffeisen Bank International’ın “Blockchain Araştırma Merkezi” geçen yıl çoğu menkul kıymetin 2030 yılına kadar tokenize edileceğini tahmin ettiğini açıkladı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version