Muhabbit

Milyarder Bill Ackman, Kripto Paralar Hakkındaki Görüşünü Değiştirdi!

Milyarder yatırımcı Bill Ackman, daha önce olumsuz açıklamalarda bulunduğu kripto paralara karşı tavrını değiştirmiş durumda.

Milyarder yatırımcı Bill Ackman, daha önce olumsuz açıklamalarda bulunduğu kripto paralara karşı tavrını değiştirmiş durumda.

Ackman, kısa süre önce yaptığı açıklamada, kripto paralara karşı ılımlı ifadelerde bulunurken, bu sektör içinde kalıcı olmak istediğini belirtti.

Riskten korunma fonu yönetim şirketi Pershing Square’in kurucusu ve CEO’su olan Ackman ayrıca, Helium, ORIGYN ve Goldfinch Finance gibi birçok kripto para projesinde “küçük bir yatırımcı” olduğunu açıkladı.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşım yapan milyarder, ayrıca şu ifadelere yer verdi:

“Kripto para birimlerinin burada kalacağını düşünüyorum. Ayrıca ,uygun denetim ve düzenleme ile topluma büyük fayda sağlama ve küresel ekonomiyi büyütme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyorum.”

Şu anda en fazla yatırımının Helium projesine at olduğunu söyleyen Ackman, bazı blockchain projelerinin diğerlerinden daha fazla faydaya sahip olduğunu belirtti.

“Helium’un (HNT) nihai olarak sınırlı arzı göz önüne alındığında, arz ve talep arasındaki denge, projenin başarısıyla birlikte ortaya çıkar. Bu nedenle HNT, fiyatı arz ve talep tarafından belirlenen değerli bir emtia haline geliyor.”

Tüm bunların yanında ayrıca, yedi farklı blockchain risk sermayesi fonuna da yatırım yaptığını belirten milyarder, bu alanda dikkatli olduğunun vurgusunu yaptı. Ackman, önceki dönemlerde kripto para sektörüne karşı temkinli olmasının ana nedenlerinden birinin, dolandırıcılık faaliyetleri olduğunu belirtti. Yatırımlarının küçük miktarlar içerdiğini belirten Ackman, kendisini “küçük bir yatırımcı” olarak nitelendirdi.

Yaptığı tüm bu kripto para yatırımlarını “hobi” olduğunun vurgusunu yapan Ackman, sektörün, uygun gözetim ve düzenlemeler ile topluma büyük fayda sağlama kapasitesine sahip olduğunu belirtti.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version