Muhabbit

Milyarder Bill Miller Tarafından Yönetilen Fon: Bitcoin Ciddi Potansiyele Sahip!

Fon, Bitcoin yanlısı açıklamalarına devam ediyor.

bill miller

bill miller

Ünlü yatırımcı ve milyarder Bill Miller tarafından kurulan firma tarafından denetlenen bir değer fonu olan Miller Opportunity Trust (MOT), yakın zaman önce yaptığı bir açıklamada Bitcoin’e sahip olunması hakkında açıklamalar yaptı. 

Hatırlanacağı üzere bu yılın başlarında MOT’un Grayscale’in Bitcoin Investment Trust’a yatırım yapma girişimi ile ilgili açıklamaları bulunuyordu. O dönemki açıklamasında MOT, Grayscale Bitcoin Trust’a yatırım yaparak dolaylı yönden Bitcoin’e yatırım yapmak isteyebileceğini söylemişti.

Yine ocak ayında Miller tarafından, yatırımcılara yazılan bir mektupta, ünlü yatırımcı Bitcoin’i savunan şu açıklamayı yapmıştı:

“Artık Bitcoin’in ne olduğunu bildiğimize göre, birisi neden bazılarına sahip olmak istesin? Kısa cevap, Bitcoin’in likiditesini yukarı yönlü potansiyeliyle birleştiren başka bir varlık olmadığıdır.”

Aradan geçen zaman sonra GBTC‘de ciddi oranda pozisyon sahibi olan şirket şimdi ise yeni açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bitcoin’in bir “dijital altın” biçimi olarak önemli bir yukarı yönlü potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz. Altının piyasa değeri daha yüksek olabilir ancak, Bitcoin’in 600 milyar dolara yakın mevcut sınırının altına yetişmesi için uzun bir yolu var. Devam eden bir benimseme eğrisinin başındayız ve Bitcoin volatil olacak ancak risk ödülünün çekici olduğunu düşünüyoruz.”

Bilindiği üzere Miller Opportunity Trust, halihazırda, GBTC’nin yaklaşık 44.7 milyon dolar değerinde 1.5 milyon hissesine sahip. Bu, fonun net varlıklarının yaklaşık %1,55‘ini temsil ediyor.  

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version