Muhabbit

Milyarder Ray Dalio: Bitcoin Başarılı Olursa Düzenleyiciler Onu Ele Geçirir!

Ray Dalio Bitcoin Muhabbit

Ray Dalio Bitcoin Muhabbit

Dünyanın en büyük hedge fonu olan Bridgewater Associates’in kurucusu Ray Dalio, kripto para birimleri hakkında açıklamalarda bulundu. 15 Eylül tarihinde CNBC’de yayımlanan “Squawk Box” programında konuşan Dalio, başarılı olması durumunda, düzenleyicilerin eninde sonunda Bitcoin’in kontrolünü ele geçireceğine inanıyor.

“Bence günün sonunda gerçekten başarılı olursa onu ele geçirip bitirmeye çalışacaklar. Ve sanırım onu ​​bitirmenin yolları olduğu için bunu başaracaklar.”

Dalio’nun bu görüşleri aslında son zamanlarda kripto para alanına karşı yapılan açıklamalar ile örtüşüyor. Bilindiği üzere ABD’li düzenleyiciler, kripto para alanında yaşanan dalgalanmalara dikkat çekerek, değişken kripto para birimi alanındaki gözetimini artırmaya devam ediyor. 

Hatta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler 14 Eylül tarihinde yaptığı açıklamada, Wall Street’in binlerce yeni dijital varlık ve kripto paranın daha iyi düzenlenmesi yoluyla yatırımcıları korumak için bir dizi kural oluşturmak üzere fazla mesai yaptığını dile getirdi.

Bitcoin Popülerliğini Artırıyor

Tüm bu gelişmelere ve dalgalanmalara rağmen Bitcoin, piyasadaki varlığını güçlü bir şekilde devam ettiriyor. Özellikle son yıllarda daha fazla gündem haline gelen kripto para birimleri dünya devlerinden yatırım almaya ve büyümeye devam ediyor.

Bu kapsamda Dalio gibi milyarder yatırımcılar, Bitcoin’in nakde iyi bir alternatif oluşturduğunu ve portföydeki altın riskine kıyasla dijital paranın daha küçük bir riske sahip olduğunu belirtiyorlar. Bu konu hakkında ise Dalio şu ifadelere yer veriyor:

“Bence nakite olan tüm alternatifler ve diğer finansal varlıklara olan tüm alternatifler değerlendirmeye değer. Bitcoin bir olasılık. Bitcoin’de belirli bir miktar param var. Bunu, zamanın testinden geçirerek, programlamanın olduğu yerden, şimdiki noktaya getirmek inanılmaz bir başarı.”

Bridgewater Associates Hakkında

Bridgewater Associates, 1975 yılında Ray Dalio tarafından kurulan, yaklaşık 160 milyar $ ‘lık yönetim altındaki varlıkları ile dünyanın en büyük hedge fonudur. Firma, kurumsal yatırımcılar ve diğer yüksek net değerli bireyler tarafından piyasa ortamından bağımsız olarak istikrarlı getiri elde etme konusunda güvenilen bir şirkettir.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version