Muhabbit

Milyarder Yatırımcı Jeffrey Gundlach Bu Defa Bitcoin’i Övdü!

Ünlü yatırımcı bu defa altın yerine Bitcoin’i övdü.

Yatırım şirketi DoubleLine Capital’in kurucusu ve uzun süredir altın yatırımcısı olan milyarder Jeffrey Gundlach, yaptığı bir açıklama ile şimdi Bitcoin’i daha iyi bir varlık olarak gördüğünü belirtti.

Gundlach  18 Ocak tarihinde sosyal medya platformu twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Ben uzun vadeli dolarda ayı iken uzun vadeli altında ise boğayım ama altı aydan fazla bir süredir her ikisinde de tarafsızım. Ancak Bitcoin, teşvik varlığı olabilir. Altın gibi görünmüyor.”

Gundlach her ne kadar bitcoin yanlısı bir açıklama yapmış olsa da yakın zaman önce Bitcoin’in 20.000 doları kırdığından beri balon bölgesinde olduğunu dile getirmişti. Gundlach ayrıca, uçucu olarak adlandırdığı Bitcoin’i sevmediğini dahası böyle bir durumda olan şeyleri sevmediğini belirtmişti.

Gundlach bunun yanında şu açıklamayı da dile getirmişti:

“Ben gerçekten aykırı biri değilim, ancak insanların teknenin bir tarafında öyle göründüğü zamanlar var ki, teknenin o kadar iyi yelken açabileceğine inanmıyorum.”

Görünüşe bakılırsa Gundlach’ın son yorumları, altın yerine Bitcoin için daha güçlü bir yatırım durumu oluşturduğu anlamı ortaya çıkıyor. Son zamanlarda Altın borsasında işlem gören fonların ve yatırımların kripto para birimlerine akmaya devam etmesi Gundlach’ı da etkilemiş görünüyor.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version