Muhabbit

Mines of Dalarnia 2.0 Yenilikleri Duyuruldu!

Mines of Dalarnia ekibi, versiyon 2.0 ile birlikte gelecek yenilikleri içeren bir makale yayınladı. Detaylar haberimizde.

Mines of Dalarnia Muhabbit

Mines of Dalarnia Muhabbit

Bu haberimizde sizlerle Mines of Dalarnia 2.0 versiyonu geliştirme testlerinden aktarılan bilgi ve görüntüleri paylaşıyor olacağız. Hadi başlayalım!

Navigatör Sistemi

Oyuncular yeni versiyonda harita ve radar ekranından verimli bir şekilde faydalanabilecekler. Bu yenilik sayesinde maden kaynaklarını, hazineleri ve düşmanları belirlemeleri daha kolay olacak.

Yenilenen Envanter Mekaniği

Oyunculardan alınan çeşitli öneriler üzerine versiyon 1.0’daki envanter sisteminde yeniliklere gidildi. Bundan böyle öğelerin düzenlenme, görüntülenme ve yönetilme şekilleri daha sezgisel hale getiriliyor ve oyunculara kullanım kolaylığı sağlanıyor.

Geliştirilen Arka Plan ve Işıklandırma Efektleri

Versiyon 2.0 ile getirilen en önemli geliştirmelerden biri de arka plan ve ışıklandırma efektlerindeki düzenlemeler oldu. Yeni versiyonda daha ayrıntılı, renki ve çeşitli arka planlar ile beraber doğal görünümlü ışıklandırma kullanılıyor.

Geliştirilmiş Karakter Model ve Etkileşimleri

Yeni versiyonda arka plandaki nesnelerde de önemli değişiklikler oldu. Arka planla beraber oyuncu karakterinin eylemleri de çok daha dinamik hale getirildi. Örnek olarak karakter, bir objeye doğru yaklaşırken dinamik bir tepki vererek bir objeye yaklaşıyor olduğunu oyunculara hissettirecek.

Geliştirilmiş Düşman Model ve Davranışları

Mines of Dalarnia 2.0 dünyasında, düşman modellerinde de revizyonlara gidildi. Düşmanlar, davranış kalıpları ile oyunculara daha büyük meydan okumalar gerçekleştirecek ve zorluk seviyesi akıllı programlama sayesinde biraz daha artacak.

Ek Silah Seçenekleri ve Animasyonlar

Madencilik sistemi daha sağlam bir hal aldıkça, kullanılan ekipmanların seçimleri de daha fazla önem kazanacak. Versiyon 1.0’da kullanılan ekipmanlar 2.0’da da kullanılacakken, bunlara ek olarak tehlikeli durumlarda kullanılması için yeni ekipmanlar da ekleniyor. Tüm bunlarla beraber yeni animasyonlar da oyuna entegre edilmiş olacak.

Dahası da Gelecek

Geliştiriciler versiyon 2.0 çalışmalarına devam ediyorlar ve alfa testi yakında gerçekleşecek. Yeni versiyon ile beraber oyuncular ilk versiyonda verilen oynanış hissinden kopmayacaklar. Ancak yeni versiyon ile birlikte bu hissiyatın üzerine yeni eklentiler yapılmış olacak ve oynayış deneyimi bir öncekinden daha güzel olacak. Yeni gelişmeleri heyecanla bekliyoruz.

Mines of Dalarnia kanallarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Telegram: t.me/MinesOfDalarnia

Twitch: twitch.tv/minesofdalarnia

Twitter: twitter.com/MinesOfDalarnia

Discord: discord.com/invite/dZaVUMy

Youtube: youtube.com/c/MinesofDalarnia

Facebook: facebook.com/gaming/minesofdalarnia

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version