Muhabbit

Mines Of Dalarnia Oyunu Hakkında Merak Edilenler!

Mines of Dalarnia, oyun dinamiklerini açıklayan bir blog yazısı yayımladı.

mines of dalarnia muhabbit

mines of dalarnia muhabbit

Chromia’nın popüler projesi Mines of Dalarnia, oyun dinamiklerini açıklayan bir blog yazısı yayımladı. Yazıda Mines Of Dalarnia’nın oyun dinamikleri anlatılarak mineral türleri ve karasal madenler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yaklaşık bir yıl önce Chromia Testnet kullanıcıları için ücretsiz olarak sunulan Mines of Dalarnia’nın mobil ve masaüstü versiyonları mevcut. 2019 yılında duyurulan Mines of Dalarnia, merkeziyetsiz bir yapıya sahip değil. Blockchain oyunu olarak geçen MoD, Blockchain teknolojisini sadece güvenlik nedeniyle kullanmakta.

Mines of Dalarnia Oyununun Temel Detayları

Blog yazısında popüler oyun Mines of Dalarnia’nın temel işleyişi yer alıyor. Özellikle oyuna yeni başlayanlar için önemli birkaç noktaya değiniliyor. Bunlardan birkaçı şu şekilde:

  1. Envanter panelini kullanarak karakterinizin ekipmanını yükseltebilir veyahut yeni yeteneklerin kilidini açabilirsiniz. İlk yükseltmelerde sadece “hurda” gerekirken ilerleyen yükseltmelerde daha fazla malzeme gerekecektir.
  2. Madende derinlere indikçe ek ışınlanma çıkış noktaları olacak. Yedek oksijeniniz varsa, kendinizi gördüğünüz ilk çıkışı seçmek zorunda hissetmeyin. Derinlerde kazılacak çok daha fazla maden var!
  3. Mevcut kazı araçlarınız arasında atayacağınız bir sayı tuşu ile geçiş yapabilirsiniz.
  4. Her oturumun başında Chromia Vault hesabınıza giriş yapmayı unutmayın. Chromia Blockchain’i kaldığınız yerden devam etmeniz için otomatik olarak kaydeder.

Oyunun temel işleyişi hakkında bir video da yayınlandı.

Mines Of Dalarnia Madenleri!

Mines of Dalarnia evrenindeki madenler genel olarak ikiye ayrılmaktadır: Temel ve Egzotik.

Temel madenler, serbest bölgede (Free Zone) bulunan ve temel ekipmanların yapımında kullanılan madenlerdir. Bunlar: hurda, falun bakırı, demir cevheri, saganite kristalleri ve gümüş külçesi olmaktadır.

Egzotik madenler ise sahip olunan “ücretli” madenlerde veyahut başka bir oyuncudan kiralanan arsalarda bulunabilir. Gelişmiş ekipman ve arsa yükseltmeleri yapmak için kullanılır. Taşlaşmış neon, donmuş mağma, kromit ve kristalleştirilmiş plazma egzotik madenlerden birkaçı olmaktadır.

Oyunun işleyiş dinamikleri ve madenleri hakkında daha fazla bilgi için Mines of Dalarnia’nın blog sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Mines of Dalarnia evrenine girmek, diğer oyuncularla konuşmak ve gelişmelerden haberdar olmak için Mines of Dalarnia’nın Türkiye Telegram grubuna buradan katılabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version