Muhabbit

Mines of Dalarnia Takımından Mesaj Var!

Mines of Dalarnia ekibi topluluğunu bilgilendirmeye devam ediyor. Projede şimdiye kadar neler oldu ve bizi neler bekliyor?

Mines of Dalarnia

Mines of dalarnia

Yeni yılın başlaması ile birlikte kripto para piyasasındaki belirsizlikler de arttı. Topluluklarından bu konuda birçok kaygılı mesaj aldığını ifade eden Mines of Dalarnia ekibi, yeni bir makale yayımlayarak yapıyor oldukları geliştirmelerden ve iş programlarından topluluklarını haberdar etmek istediler.

Geliştirmeler Devam Ediyor

Ekibin açıklamalarına göre Mines of Dalarnia 2.0’ın geliştirmeleri hızla devam ediyor. Önceden hedeflendiği gibi 2022 yılının ilk çeyreğinde DAR token entegrasyonu ile birlikte Mines of Dalarnia 2.0 çıkıyor. Bu olay her ne kadar “mainnet” olarak adlandırılsa da, daha fazlası olacak.

Mines of Dalarnia 2.0 aynı anda Binance Smart Chain üzerinde de aktif olacak ve DAR token ile NFT işlemlerine de açılmış olacak. Tüm bunlar yapılırken de oyuna dair verilerin kayıt edilmesi için “backend” işlemlerinde Chromia kullanılacak. Chromia mainnet’inin lansmanı ile birlikte Mines of Dalarnia’nın da Chromia’ya entegrasyonu sağlanacak.

Marketing Çalışmaları

Yeni yıl tatili dönüşünde ekip, geliştirme ve test aşamalarına yoğunlaştıklarını ifade ediyor. Oyuna ait tüm geliştirmeleri kusursuz olarak yerine getirdikten sonra marketing çalışmalarına başlanacağı ve insanlara ürünün sunulacağı söyleniyor.

Topluluğun geliştirme ve ekran görüntülerini adım adım görmek istediklerini bildiğini ifade eden ekip, bu verilerin paylaşılması için Mines of Dalarnia 2.0 çıkana kadar belirli aralıklarla bilgilendirme yapacağını söylüyor.

2.0 Ekipman Geliştirmeleri

Arazi Satışı

İlk arazi satışları 27 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşmişti. İlk satışların hedefledikleri kadar hatasız geçmediğini ifade eden ekip, sonraki satışlarda bunu yaşamamak için kontrat kodları ve ara yüz çalışmalarına devam ediyor. Yaşananlardan tecrübe edindiklerini ve gelecekteki etkinliklerde buna benzer hataların yaşanmayacağını söylüyorlar.

Ek olarak yeni satış etkinliklerinde, kaç adet arazi satışı yapılacağı gibi bilgilerin daha net şekilde ortaya konacağını ve duyurularla insanların daha detaylı bilgilendirileceğini vurguluyorlar.

Mining Ape NFT’leri

“Mining Ape NFT” sahiplerine özel ve halka açık arazi etkinlikleri gelecek için ekip tarafından planlanıyor. Ayrıca oyunun lansmanı öncesinde “Mining Pass NFT”lerinin de airdrop’u yapılacak. Bu airdrop’ları edinenler Mines of Dalarnia 2.0’a ücretsiz olarak giriş yapabilecekler. Ekip, topluluğa sıkı takiplerinden dolayı teşekkür ediyor.

Proje Yönetimi ve Sürdürülebilirlik

Proje ekibi uzun dönemli olarak işlerinin başında duracaklarını ve geliştirme ile güncellemeler için devamlı çalışacaklarının sözünü veriyor. Oyunun bakımları ve benzeri tüm çalışmalar yıllarca sürecek ve topluluk ile birlikte oyun gelişmeye devam edecek.

Proje, lansmanı öncesi şimdiye kadar 3,5 milyon dolarlık bir yatırım almış durumda. Bu fon, projenin uzun dönemli çalışmaları için bütçelendiriliyor ve piyasa koşullarına göre ayarlanıyor. Mines of Dalarnia ekibi piyasayı kontrol edemese de, söz verdikleri gibi çalışmalarına devam ediyor ve planlamalarını dikkatli bir şekilde yapıyor.

Heyecan Verici 2022 Bizi Bekliyor

Mines of Dalarnia için 2022 yılı heyecan verici olacak. Kasım 2021’de ilk tokenını piyasaya süren proje henüz çok genç ve geliştirmeler hala devam ediyor. 2022 yılından beklenenler ise şu şekilde:

Mines of Dalarnia kanallarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Telegram: t.me/MinesOfDalarnia

Twitch: twitch.tv/minesofdalarnia

Twitter: twitter.com/MinesOfDalarnia

Discord: discord.com/invite/dZaVUMy

Youtube: youtube.com/c/MinesofDalarnia

Facebook: facebook.com/gaming/minesofdalarnia

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version