Muhabbit

Mines of Dalarnia Testnet 2.0 ve Yol Haritası Açıklandı!

Mines of Dalarnia, Testnet 2.0’ı ve izleyeceği yol haritasını duyurdu.

Mines-of-Dalarnia.-Muhabbit

Mines-of-Dalarnia.-Muhabbit

En popüler blockchain tabanlı oyna-kazan platformlarından biri olan Mines of Dalarnia, Testnet 2.0 için geri sayıma başladı!

Mines of Dalarnia, Testnet 2.0’ın, 2022 yılı mart ayı başlarında gerçekleştirileceğini açıkladı. Nisan ayı sonlarına doğru oyunun tam sürümü piyasaya sürülmeden önce, bir testnet düzenleniyor. Mines of Dalarnia, Testnet 2.0’a katılmak isteyen “oyuncular” için whitelist başvurularını açtıklarını duyurdu.

Mines of Dalarnia

Mines of Dalarnia Testnet 2.0’a Nasıl Katılım Sağlanır?

Mines of Dalarnia, Testnet 2.0’a şu anda sadece V1 testnet’ine hâlihazırda katılım sağlamış oyuncular ile Mining Ape NFT sahiplerini dahil edeceğini açıkladı. Mines of Dalarnia, testnet lansmanı ve mainnet lansmanı arasında mevzu bahis başvuru grubundan test kullanıcılarını kademeli olarak ekleyeceklerini belirtti.

Eğer V1 testnet’ine hâlihazırda katılım sağlamış veyahut Mining Ape NFT sahibi iseniz, aşağıdaki yönergeleri Google Form üzerinden doldurarak Testnet 2.0’a katılabilirsiniz.

  1. Chromia Testnet Hesap Kimliğinizi (Account ID) veyahut Ape Wallet adresinizi alın.
  2. Twitter’da Mines of Dalarnia’nın hesabını takip edin. Twitter kullanıcı adınız ile hesabı takip ettiğinize dair bir ekran görüntüsü alın.
  3. Twitter üzerinde paylaşılan Testnet 2.0 duyurusunu beğenip, #minesofdalarnia yazarak quote rt yapın.
  4. Mines of Dalarnia’nın Discord sunucusuna katılın. Katılırken Madenci rolü aldığınızdan emin olun. Discord kullanıcı adınızı girin.
  5. BSC cüzdan adresinizi girin.
  6. Yukarıda izlediğiniz adımlarda elde ettiğiniz bilgileri, verilen Google Form’a girin.

Mines of Dalarnia Yol Haritası

Mines of Dalarnia, Testnet 2.0 duyurusundan saatler sonra “Mainnet Lansmanına” kadar izleyeceği yol haritasını paylaştı.

Mines of Dalarnia Testnet 2.0 ve Yol Haritası için ayrıntılı bilgiye, Mines of Dalarnia’nın Medium sayfasından ulaşabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version