Muhabbit

Mines of Dalarnia Tokeni DAR Binance Launchpool’da Başlatılıyor!

Borsa tarafından yapılan açıklamada Launchpool üzerinde başlatılacak 23’üncü proje olarak duyurulan DAR, Mines of Dalarnia’nın tokeni olarak öne çıkıyor.

Mines of Dalarnia

Mines of dalarnia

Mines of Dalarnia tokeni (DAR), Binance Launchpool üzerinde başlatılacak.

Borsa tarafından yapılan açıklamada Launchpool üzerinde başlatılacak 23’üncü proje olarak duyurulan DAR, Mines of Dalarnia’nın tokeni olarak öne çıkıyor.

29 Ekim 2021 tarihinde Binance üzerinde aktive edilecek işlemler ile birlikte kullanıcılar, BNB ve BUSD stake ederek DAR token için farming işlemlerini gerçekleştirebilecek. Toplamda 30 gün boyunca sürecek farming opsiyonu ile DAR, kullanıcılara dağıtılacak.

Hızla Listelenecek

4 Kasım 2021’de Innovation Zone üzerinde DAR listelemesini gerçekleştirecek olan borsa, token için dört farklı pariteyi aynı anda aktive edecek.

DAR için oluşturulacak pariteler ise şu şekilde:

DAR/USDT, DAR/BTC, DAR/BUSD ve DAR/BNB

DAR Hakkında

Bir oyna-kazan platformu olarak öne çıkan Mines of Dalarnia’nin tokeni olarak tanımlanabilecek olan DAR; Binance Smart Chain üzerinde bulunuyor. Toplam arzı 800 Milyon adet olarak öne çıkan DAR’ın yüzde 3’lük kısmı Launchpool aracılığı ile kullanıcılara dağıtılacak.

Toplamda 24.000.000 adet DAR’ın dağıtılacağı etkinlikte BNB havuzunda 19.200.000 adet DAR dağıtılırken, BUSD havuzunda ise 4.800.000 DAR kullanıcılara verilecek. Bu noktada dağıtılacak arzın yüzde 80’i BNB havuzu için ayrılmış olduğu söylenebilir.

Binance üzerinde gerçekleşecek olan Launchpool etkinliğine katılmayı düşünüyor musunuz?

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Mines of Dalarnia Telegram kanalı

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version