Muhabbit

Mines of Dalarnia’nın Oyun Ekonomisi Hakkındaki Her Şey!

Mines of Dalarian hakkında bilmeniz gerekenlerin hepsi bu yazıda!

Mines of Dalarnia

Mines of dalarnia

Mines of Dalarnia, oynadıkça oyunculara para kazandıran bir sisteme sahiptir. Ancak nasıl para kazanılacağına geçmeden önce bazı terimlerin üzerinden geçmek gerekir.

Oyun, NFT ve tokenize eşyalar üzerine kuruludur. Topladığınız madenler, ürettiğiniz eşyalar her şey satılabilir.

Kazıcı olarak çalışan madencilerin yapabilecekleri:

Arazi sahibi olan madencilerin yapabilecekleri:

Nasıl Oynanır?

Oyuncular, ellerindeki ekipmanları geliştirmek için kaynaklara ihtiyaç duyarlar. Bu kaynaklar için de madenlerde kazım yapmaları gerekiyor veya kazım yapmayarak kaynakları direkt olarak satın alabilirler. Ekipmanlar geliştikçe, daha nadir ve değerli kaynaklara ulaşılabilir.

Oyunda belirli bir güç seviyesi bulunuyor ve güç seviyesinden 2 puan zor haritalara giriş yapabiliyorsunuz. Bu yüzden daha nadir haritalara girebilmek için güç seviyenizi (yani ekipmanlarınızı) yükseltmeniz gerekiyor.

Oyun içerisinde maden toplayarak ve canavarlar ile savaşarak puan kazanıyorsunuz. Her oyun sonunda elinizdeki puanlar ile ekstra kaynak alıyorsunuz. Puanınız yükseldikçe daha nadir ve fazla kaynak alabiliyorsunuz. Hatta bazı oyunlarda, sonrasında üretebileceğiniz eşyalardan kazanma şansınız bulunuyor.

Oyun Ekonomisi Akış Şeması

Şemanın sol tarafında şu ana kadar yazılan madencinin oyun ekonomisindeki yeri bulunuyor. Şemanın sağ tarafında ise oyun pazarı ve alınıp satılabilecek eşyalar bulunuyor.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version