Muhabbit

Miss Universe Yeni NFT Satışı Başlıyor!

Miss Universe NFT sahipleri, 50.000$’lık büyük ödülü kazanmaya çalışacak. Ayrıca şanslı bir kişi Miss Universe 2021 kazananı ile birlikte çalışma şansına sahip olacak.

miss universe nft

miss universe nft muhabbit

Uzun zamandır beklenen yarışmadan birkaç gün önce Miss Universe, Discord kanalında ikinci NFT satış tarihini açıkladı. İsrail’deki Eilat tatil beldesinde düzenlenecek olan yarışmayla aynı tarihte yani 12 Aralık 2021 Pazar günü NFT satışı gerçekleştirilecek.

Miss Universe NFT sahipleri, NFT’de yer alan aday tarafından imzalanmış sınırlı sayıdaki aday resmine sahip olacak. Ayrıca koleksiyoncular dijital ortamda NFT’deki aday ile tanışma şansına sahip olacak.

Miss Universe NFT sahipleri, 50.000$’lık büyük ödülü kazanmaya çalışacak. Ayrıca şanslı bir kişi Miss Universe 2021 kazananı ile birlikte çalışma şansına sahip olacak. Beraber çalışarak hangi hayır kurumuna 50.000$ bağışta bulunacaklarına birlikte karar verecekler.

Yarışmacılardan ilk 10’da olacakların yer aldığı NFT’lere sahip olan şanslı kişiler, Miss Universe 2022’ye; iki kişilik tüm masrafları ödenmiş bir gezi kazanabilecekleri bir çekilişe katılma şansına sahip olacaklar! Gezi; uçuş, konaklama ve adaylarla özel bir akşam yemeğinden oluşacak.

İkinci NFT satışı ön gösterimi sırasında yapılan bir röportajda Miss Universe 2020 güzeli Andrea Meza şunları söyledi:

“Miss Universe, katılımcı kadınların sadece nasıl göründükleri, nasıl giyindikleri, pistte yürüyüşleri veya mayoları demek değildir; Miss Universe, katılımcı kadınların nasıl kişiler olduğuyla ilgilidir.”

Ayrıca NFT’ler hakkında şunları söyledi:

“Bence insanlar, NTF’ler aracılığıyla yarışmacıları gerçekten tanıyabilir ve Miss Universe’in nasıl işlediğini daha yakından görebilir.”

İlk NFT Satışına İlgi Büyüktü

28 Ekim’de yapılan ilk NFT satışında dünyanın dört bir yanındaki hayranlar “Miss Universe Series 1 NFT Collection” satışına katıldı. Bazıları alanındaki ilk NFT satışından parçalar satın alma şansına sahip oldu.

İlk NFT koleksiyonunda, geçmiş ünvan sahiplerinin “göz kamaştırıcı” görüntüleriyle dolu Miss Universe paketleri ve heyecan verici anlardan, tarihi taç giymeye kadar yedi yıllık yarışmanın kliplerini içeriyordu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version