Muhabbit

MobileCoin (MOB) FTX’te Listelenecek!

MobileCoin ticareti yapmak istiyorsanız adres FTX!

MobileCoin

Saatler önce Mainnet’ini aktif hale getiren Mobilecoin, 7 Aralık tarihinde FTX üzerinde listelendi.

FTX’ten aldığımız bilgilere göre, Mobilecoin’in ana ağı başlatıldıktan kısa bir süre sonra FTX üzerinde listelendi. An itibarıyla, MOB / USD ve MOB / USDT ticaretine olanak veren FTX, MobileCoin’i hızlı bir şekilde listelemiş gibi görünüyor.

Bir gizlilik tokenı olarak hizmet veren Katman 1 projesi olan MobileCoin, 2018 yılında yaklaşık 30 milyon $’lık bir fon topladı. Elde ettiğimiz bilgilere göre, MobileCoin’in toplam arzı 250.000.000 adet ile sınırlandırıldı ve özel satış fiyatı ise 0.8 $’dı.

Yatırımcıları arasında Binance’in de bulunduğu gizlilik tokeni, toplamda 30 milyon $’lık bir fon topladı ve 2017 senesinde white paper’ını yayınlamıştı.

Mobil ödemecilik hakkında kullanıcılarına yeni çözümler üretmeyi amaçlayan MobileCoin, Stellar’ın protokolünü kullanacaklarını duyurmuştu.

Tüm bu özellikler ile MobileCoin cüzdanı sahibi olan kullanıcılar, Whatsapp, Facebook Messenger ve Telegram gibi mesajlaşma uygulamaları ile entegre bir biçimde hizmetten faydalanabilecek.

Türkiye saati ile 16:00’da FTX üzerinde listelenen kripto para, 4 $’dan işlem görmeye başladı. Listelendikten kısa bir süre sonra 5.5 $’a kadar yükselen gizlilik tokeni, şu an için stabil bir durum sergiliyor.

MOB / USD Fiyat Paritesi. Kaynak: FTX

Elde ettiğimiz diğer verilere göre şuan FTX’te listelenen gizlilik tokenının 24 saatlik ticaret hacmi 100.000 $’ı geçmiş durumda.

An itibarıyla sadece spot ticaret işlemlerine açık olan MobileCoin, ilerleyen günlerde perpetual swap ve futures işlemlerine sahip olabilir.

Görünüşe göre MobileCoin, kullanıcılarına WeChat tarzında bir ödeme sistemi için bir alternatif oluşturmak istiyor. Bildiğiniz üzere WeChat Pay şu anda sadece Çinli kulanıcıların kullanımına açık ve ciddi anlamda efektif bir ödeme sistemi.

Ayrıca edindiğimiz son bilgilere göre FTX, XRP SPARK token dağıtımını destekleyecek. Bildiğiniz üzere Kasım ayının başlarında, cüzdanında XRP tutan yatırımcılara, Flare Network’ün yerel tokeni SPARK’ın 1:1 oranında dağıtımına karar verilmişti.

Daha fazla FTX Haberleri için: FTX Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version