Muhabbit

Montana, Bitcoin Madencilerini Koruyan Yasa Tasarısını Onayladı!

ABD’nin Montana eyaletinden kripto para madencilerini sevindirecek haber geldi.

ABD’nin Montana eyaletinden kripto para madencilerini sevindirecek güzel haber geldi. Montana kripto para madencilerinin haklarını koruyan yasa tasarısını Meclis ve Senato’dan geçirmeyi başardı. Bitcoin madencilerine yönelik faaliyet gösteren veri merkezi kuruluşları ile aynı hakları sunan bu yasa tasarısı, madencilerin vergilerini ve ödemelerini kabul edilebilir bir para birimi cinsinden yapmasını ve bir enerji kamu kuruluşunun üretim kapasitesi veya iletim ağı üzerinde baskı oluşturmayacak şekilde çalışmasını mecburi kılıyor.

Konuyla ilişkili olarak Montana Senatörü Daniel Zolnikov, şu ifadelerde bulundu:

“Bu korumalar, ödeme olarak kullanıldığında dijital varlıklarla ilgili vergi yasasının netleştirilmesiyle birlikte, Montana’da dijital varlık madenciliği endüstrisini kucaklamaya açık olduğumuz mesajını verecek.”

Montana Senatörü Daniel Zolnikov

Montana’daki Bu Yasa Tasarısı Bitcoin Madenciliğini Korumayı Hedefliyor!

Söz konusu bu tasarıya göre, kripto para madencileri ayrımcılık, ek vergiler, imar kısıtlamaları veya yenilenebilir enerji gereksinimlerine ihtiyaç duymadan dijital varlıkları çıkarma hakkına sahip olabilecek. Aynı zamanda dijital varlıklar kişisel mülk olarak tanınacak olup, mal ve hizmetler için kripto para ödemelerine izin verilecek.

Tasarıda dijital varlıkların “kişisel varlık” olarak tanımlanması da dikkat çeken detaylar arasında yerini alıyor. Bildiğiniz üzere Bitcoin madencileri, karbon nötr hedefleri ve elektrik şebekeleri üzerindeki potansiyel etkisi sebebiyle ABD’li yasa koruyucular tarafından sık sık hedef alınıyor.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version