Muhabbit

Morgan Stanley’den Kripto Paralara Yönelik İş İlanı!

Morgan Stanley, yeni kripto para ürünleri oluşturmaya odaklı bir Ürün Müdürü arayışı içerisinde.

Kripto para sektörünün gelişmesiyle birlikte birçok sektör bu alanda yatırımlar yapmaya başladı. Yatırım bankaları da bu alanda hamle yapan sektörlerin içerisinde yer alıyor. Son zamanlarda birçok kurumsal şirketin kripto para sektörüne yönelik yayımladığı iş ilanlarına şahitlik ediyoruz. Bu kez ise Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük yatırım bankalarından biri olan Morgan Stanley de kripto paralara yönelik bir iş ilanı paylaştı.

Finans devi Morgan Stanley’in LinkedIn üzerinden paylaştığı iş ilanına göre, yeni kripto para ürünleri oluşturmaya odaklı Ürün Müdürü arayışı içerisinde. Şirketin 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü açmış olduğu ilana göre işe alınacak yeni personelin, toplam piyasa değeri 900 milyar dolardan fazla olan birçok farklı fona yatırım çözümleri konusunda destek olması ve finansal ürün geliştirme ekibiyle birlikte çalışması bekleniyor.

Varlık yönetim şirketi Bitwise Yöneticisi, Morgan Stanley’in yayımlamış olduğu iş ilanıyla ilgili şu ifadelerde bulundu:

“Söz konusu Ürün Müdürü pozisyonu, Morgan Stanley’nin bu FA’lara seçebilecekleri daha fazla ürün vermeye istekli olduğunu gösterir nitelikte. Açık olmak gerekirse, endeks tabanlı yeni bir yatırım ürününün veya borsada işlem gören ürünün piyasaya sürülmesi, Invesco-Galaxy, Fidelity, Grayscale gibi firmaları da kalabalık bir alana katabilir.”

Bitwise Yöneticisi

Morgan Stanley’in Ürün Müdürü Pozisyonu İçin İlanda İstenen Özellikler!

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri içinAltcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version