Muhabbit

MotoGP™ Ignition’ın İlk NFT Satışı Yakında Yapılacak!

MotoGP™ Ignition NFT’leri için geri sayım başladı.

MotoGP™

MotoGP™ Ignition için yapılacak olan ilk NFT satışının tarihi belli oldu! 26 Mart 2021 tarihinde www.motogp-ignition.com adresinde yapılacak olan NFT satışı için gerekli detayları buradan öğrenebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi MotoGP™ Ignition, Flow Blockchain üzerine geliştirilmiş resmi lisanslı bir oyundur. Ayrıca oyun, F1 Delta Time gibi REVV Motorsport ekosisteminde varlığını sürdürüyor.

Satılacak NFT’ler, Motorsikletçiler, motorlar, antrenörler, teçhizatlar ve motor parçaları dahil olmak üzere planlamış durumda. Tahmin edebileceğiniz gibi bu NFT’lerin ve parçaların hepsi belirli nadirlik seviyelerinde sunulacak.

İlk MotoGP™ NFT’leri satışa çıkmak üzere hazırlanıyor. Açıklamalara göre ilk satış 26 Mart 2021’de saat 09:00 UTC saat diliminde yapılacak. İlk satış esnasında, kullanıcılara 3 farklı tip kart paketi sunulacak. Bildirilenlere göre, sistemde yoğunluk oluşmaması ve adaletli bir dağıtım sağlama amacı ile, her bir kişi aynı türden en fazla 3 paketi aynı anda alabilecek.

Satış, 2 Nisan 2021 tarihine kadar sürecek ve yalnızca kredi kartı ile ödeme kabul edecek. Edindiğimiz bilgilere göre, ilerleyen tarihlerde ek ödeme sistemleri de MotoGP™ Ignition‘da yer alacak.

Ayrıca, satışa ayrılmış paketlerin tamamı satılmazsa, açıkta kalan paketler yakılacak. Yani bu NFT’lerin ilk sürümlerini satın almak için tek bir fırsatınız var.

Bu NFT koleksiyonunda, MotoGP™ 2020 Şampiyonası’nda yarışan 15 sürücü ve 15 motorsiklet var. Kalan sürücüler ve motorsikletler, 9 Nisan 2021’de yapılacak ikinci satışta piyasaya sürülecek.

Bu arada, MotoGP™ Ignition takımının bildirdiğine göre, ilk satış gerçekleştikten sonra, yani 21 Nisan 2021 tarihinde kartların açılışı gerçekleştirilebilecek.

Daha fazla ayrıntılı bilgi almak isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version