Muhabbit

MOVE Network, Tribe Gaming İle Ortaklığını Duyurdu!

Ortaklık kapsamında iki şirket, NFT çözümleri sunmak üzere faaliyet gösterecek.

move tribe

move tribe

MOVE Network, önde gelen mobil oyun içeriği topluluğu ve e-spor organizasyonu olan Tribe Gaming ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

MOVE ve Tribe ortaklığı topluluk için bir NFT çözümü sunmak üzere faaliyet gösterecek. Ayrıca, Tribe yaratıcılarının içerik programlamasının geliştirilmesi, YouTube kanalındaki özel aktivasyonlar, birden fazla NFT indiriminin yanı sıra Tribe’ın e-spor takımlarını destekleme gibi çalışmalar gerçekleştirileceği belirtiliyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Tribe CEO’su Patrick Carney, şu ifadelere yer verdi:

“NFT’ler şüphesiz e-sporların ve oyun topluluklarının geleceği ile bağlantılıdır. Tribe, MOVE’un tüm topluluğumuza unutulmaz koleksiyonlar getirmemize yardımcı olacak ortağımız olduğunu söylemekten gurur duyuyoruz.”  

Hatırlanacağı üzere Tribe Gaming kısa süre önce de Spurs Sports & Entertainment’tan Austin merkezli e-spor organizasyonunu ile stratejik bir ortaklık yaptığını duyurdu. Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen mobil oyunlar kapsamında, sadece haziran ayında, Tribe’ın içerik oluşturucular ve oyunculardan oluşan güç merkezi, YouTube’da mobil oyunlarla ilgili olarak 140 milyonun üzerinde görüntüleme elde etti.

Move Network CEO’su Edwin Lun ise yapılan bu yeni anlaşma hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Tribe, e-spor endüstrisindeki en başarılı rekabetçi oyun ve içerik oluşturucu organizasyonlarından biridir. Tribe, küresel çekiciliği olan birinci sınıf bir marka ve NFT’leri küresel e-spor ekosisteminin ayrılmaz bir parçası haline getirmek için onlarla ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.”

Tribe Gaming Hakkında

Tribe Gaming, mobil oyun süperstarı Patrick “Chief Pat” Carney tarafından mobil medya, eğlence ve e-sporun büyümesini sağlamak için 2017 yılında kurulan bir organizasyondur. Austin, Teksas merkezli olan Tribe Gaming, dünyanın dört bir yanında çalışanları ile geniş bir kitleye hitap etmektedir.

MOVE Network Hakkında

MOVE Network, geniş bir NFT ürünleri yelpazesini kapsayan lider bir NFT toplayıcıdır. MOVE Network, işletmelerin ve start-up’ların mevcut işlerini geliştirmek için blok zincir teknolojilerini entegre etmelerine olanak tanır. Kullanıcılar, eğlence, müzik, sanat eseri ve e-spor dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde NFT’ler oluşturmak, sahip olmak ve ticaret yapmak için MOVE Network’ü kullanabilir. 

MOVE Network Web: https://www.movenetwork.io/

Tribe Gaming Web: https://tribegaming.gg/

Telegram: https://t.me/movenetwork

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version