Muhabbit

Mt. Gox Alacaklıları, Bitcoin ve Bitcoin Cash geri ödeme güncellemelerini duyurdu

Mt. Gox alacaklıları mütevelli heyetinin rehabilitasyon talep sistemindeki güncellemeleri duyurdu. Bu güncellemelerde geri ödenecek Bitcoin ve Bitcoin Cash miktarları ve geri ödemelerin tamamlanma tarihi yer alıyor.

Reddit ve diğer platformlarda alacaklılar mütevelli heyetinin talep hesaplarını güncellediğini bildirdi. Bu güncellemeler aracılığıyla alacaklılar geri ödenecek belirli miktarları ve geri ödemenin tamamlanma tarihlerini öğrenebiliyorlar.

Fiat para birimi olarak geri ödeme alanlar var

Bazı kullanıcılar ödemelerini fiat para birimi olarak aldıklarını belirtti. Bir Reddit kullanıcısı fiat para birimi transferinin talep hesaplarının güncellenmesinden yaklaşık bir ay sonra banka hesaplarına ulaştığını belirtti.

Mt. Gox, 2010 yılında kurulduktan sonra 2014 yılında büyük bir güvenlik ihlali yaşadı. 850 bin Bitcoin kaybı oldu. Eylül 2023’te mütevelli heyetinin alacaklılara yönelik duyuruda Ekim 2024’e kadar 142 bin Bitcoin ve 143 bin Bitcoin Cash’in yanı sıra toplam 69 milyar Japon yeni (510 milyon dolar) tutarında fiat para biriminin geri ödeneceğini belirtti. The Block

Son Yazılar

Exit mobile version